Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2019 01:40

Ιατρική εκδήλωση στο Αγρίνιο με θέμα: «Ο οικογενειακός γιατρός προτείνει – Μάθε γα την καρδιά σου, φρόντισε τα αγγεία σου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η 1η και 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου και το Κέντρο Υγείας Μύτικα, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του πληθυσμού από τις δομές της Π.Φ.Υ. πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα, εκδήλωση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, με θέμα: «Ο οικογενειακός γιατρός προτείνει – Μάθε για την καρδιά σου, φρόντισε τα αγγεία σου».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησαν για την δυσλιπιδαιμία ο Καθηγητής Καρδιολογίας και Διευθυντής της Β΄ Καρδιολογικής κλινικής Π.Γ.Μ.Ι. Μιχάλης Λάμπρος, για την υπέρταση μίλησε η Αναπληρώτρια  Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αικατερίνη Νάκα, στην παιδική παχυσαρκία αναφέρθηκε ο Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πατρών και Συντονιστής Διευθυντής Παιδίατρος Θεόδωρος Κανελλόπουλος και για τον σακχαρώδη διαβήτη ο Συντονιστής Διευθυντής του Κ.Υ. Μύτικα Ιωάννης Χρόνης, ο Συντονιστής της 3ης ΤΟΜΥ Αγρινίου Κωνσταντίνος Ποσονίδης και η Ειδικευόμενη Γενικής Ιατρικής του Νοσοκομείου Αγρινίου Παρασκευή Παπαλέξη.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 1056 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.