Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 18:21

Συνεχίζεται η παραλαβή ελιών, τοις μετρητοίς και στην καλύτερη τιμή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την Ολοκληρωμένη Διαχείριση που εφαρμόζει η Ένωση (κατά agro 2.1 – 2.2), με τις υποδομές που έχει δημιουργήσει (εργοστάσιο, δίκτυο διανομής), με τη δυναμική και τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει στη χώρα και στο εξωτερικό και με την εμπειρία δεκαετιών στο χώρο, εγγυάται το καλύτερο για τον παραγωγό, με πλήρη διασφάλιση του εισοδήματός του.

Όσοι παραγωγοί είναι μέλη της Ο.Π. ελαιολάδου & επιτραπέζιων ελιών του   Α.Σ. «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» απολαμβάνουν πρόσθετη αμοιβή, καθώς και μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως:

  •  δωρεάν υπηρεσίες ανάπτυξης-εφαρμογής-επίβλεψης και πιστοποίησης σύγχρονων συστημάτων ποιότητας και διαχείρισης των καλλιεργειών τους Σ.Ο.Δ. (πρότυπο agro 2-1 & 2-2), αφού οι παραγωγοί θα μπορούν να εφαρμόσουν ομαδικά πλέον και όχι ατομικά τα συστήματα αυτά.
  • δωρεάν πιστοποίηση του προϊόντος,
  • δωρεάν αναλύσεις εδάφους και προϊόντος (σε δείγμα παραγωγών),
  • δωρεάν διανομή παγίων για τους παραγωγούς (τελάρα, δίχτυα κ.α.) ανάλογα με το πρόγραμμα που θα εγκριθεί,
  • δωρεάν συμβουλευτική από τους γεωπόνους του συνεταιρισμού για την αντιμετώπιση ασθενειών και την ολοκληρωμένη διαχείριση στον ελαιώνα,
  • εκπτώσεις σε αγορές εφοδίων από τον συνεταιρισμό που μπορεί να φθάνει το 15% κ.ά.
  • εξασφάλιση καλύτερων προοπτικών ενίσχυσης από τη νέα ΚΑΠ λόγω της κάλυψης των επιπλέον απαιτήσεων που επιβάλλει η εφαρμογή της.

Σημειώνουμε ότι στο μέλλον εκτιμάται πως θα προκύψουν επιπλέον χρήματα για του συμμετέχοντες παραγωγούς, από το ποιοτικό παρακράτημα (για τοπικές ποικιλίες ελιάς ως ΠΟΠ ή ΠΓΕ).

Η εξόφληση των τιμολογίων γίνεται  ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ  μέσω τραπεζικών λογαριασμών των παράγωγων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το εργοστάσιο ελαίων στη Σπολάϊτα, στο 2641.0.91024.

Διαβάστηκε 769 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.