Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:38 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 11:56

Παλιό ρεπορτάζ της ΕΡΤ1 για το Πνευματικό Κέντρο Αγρινίου και τον τότε Πρόεδρο του Αθανάσιο Κιτσάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκτενές ρεπορτάζ εν έτει 1992 της ΕΡΤ1 στο Πνευματικό Κέντρο Αγρινίου και τον τότε Πρόεδρο του Αθανάσιο Κιτσάκη  που έφυγε χθες από κοντά μας διασώζει ο Γιάννης Γιαννακόπουλος. Στο ρεπορτάζ ο τότε Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου μιλάει διεξοδικά για τις δραστηριότητες και τα τμήματα του πνευματικού Κέντρου. Χαρακτηριστικό ήταν ότι στα τμήματα του 500 παιδιά εντελώς δωρεάν παρακολουθούσαν τα μαθήματα που προσφέρονταν για διάφορες πολιτιστικές δράσεις. Εκθέσεις ζωγραφικής, εκδηλώσεις μουσικής και άλλες εκδηλώσεις ήταν μερικές από τις δράσεις που αναφέρονται στο ρεπορτάζ.

Αφιέρωμα στη μνήμη του εκλιπόντα Αθανάσιου Κιτσάκη που υπήρξε πρόεδρός του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου,  Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου για πολλά χρόνια.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1793 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.