Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 14:40

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου δημοπράτησε το έργο κατασκευής Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δημοπρατήθηκε από το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου το έργο της κατασκευής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, προϋπολογισμού 900.000 ευρώ.

Το  κολυμβητήριο  θα κατασκευαστεί εντός του χώρου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) όπου φιλοξενούνται επίσης άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις. Σχεδιάστηκε δε να συμπλέει πλήρως με τις προδιαγραφές λειτουργίας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με στόχο την εξασφάλιση της λειτουργικότητας των εγκαταστάσεών του.

Εκτός της πισίνας, οι εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου θα περιλαμβάνουν χώρους όπως αποδυτήρια, διοίκηση, ιατρείο καθώς επίσης υπαίθριες κερκίδες. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από Παρακρατηθέντα, ΣΑΤΑ 2016 και Ιδία Έσοδα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Η ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών, είναι η 7η Μαρτίου 2019.

Η κατασκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες αθλημάτων υγρού στίβου ιδιαίτερα διαδεδομένων στην περιοχή, ενώ ικανοποιεί ένα αίτημα πολλών ετών για την πόλη και το Δήμο.

Διαβάστηκε 539 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.