Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 14:26

Πλακοστρώσεις δρόμων σε Κατοχή, Νεοχώρι και Μάστρο

Κοινοποιησέ το

Ξεκινούν τα έργα των πλακοστρώσεων δρόμων σε Κατοχή, Νεοχώρι και Μάστρο μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης κατασκευής από τον αντιδήμαρχο Γιώργο Καραπαπά.

Στην Κατοχή οι πλακοστρώσεις ξεκινούν από το σημείο «Βελούχι» και θα επεκταθούν περιλαμβάνοντας καθαιρέσεις του παλαιού και φθαρμένου οδοστρώματος, ώστε να διατηρηθεί το αρχικό υψόμετρο και να εξασφαλίζεται η απορροή των ομβρίων, κατασκευή ρείθρων και τέλος επιστρώσεις πλακών.

Στο Νεοχώρι οι αντίστοιχες παρεμβάσεις πλακοστρώσεων αφορούν δύο σημεία, το πρώτο από το ύψος της «μικρής πλατείας» και το δεύτερο από την επαρχιακή οδό Νεοχωρίου – Κατοχής.

Η πλακόστρωση στην Τ.Κ. Μάστρου αφορά το σημείο που ενώνει τους δύο βασικούς δρόμους της κοινότητας, όπου θα γίνουν επίσης εργασίες αποξήλωσης του παλαιού ασφαλτοτάπητα, πριν τοποθετηθούν οι νέες πλάκες.

Το έργο είναι αρχικού προϋπολογισμού 110.000 ευρώ.

Διαβάστηκε 213 φορές
Συντακτική Ομάδα του AgrinioBestOf.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει στο Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.