Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 00:11

«Διόσκουροι»: «Μέτοικοι» την Παρασκευή, rock και έντεχνη βραδιά το Σάββατο (Παρ 8, Σαβ 9/2/2019)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι βραδιές με live μουσική συνεχίζονται στο αγαπημένο στέκι των Αγρινιωτών, τους «Διόσκουρους».

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 22:00  οι Μέτοικοι θα βρίσκονται στους «Διόσκουρους»  για να  παρουσιάσουν τραγούδια από τον πρώτο τους δίσκο καθώς και κάποια από τον καινούριο που ετοιμάζουν ,όπως επίσης και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών ,παλιών αλλά και σύγχρονων.

Το πρωτότυπο όνομα του σχήματος δεν είναι τυχαίο, καθώς παραπέμπει στους μετοίκους της αρχαίας Ελλάδας. Έτσι οι Μέτοικοι Κωνσταντίνος Πλακίδας και Ευτυχία Σκεύη, με βάση και αφετηρία το Μεσολόγγι, επέλεξαν αυτό το όνομα για να αφήσουν το στίγμα τους.

Τους «Μετοίκους» επίσης πλαισιώνουν οι : Γιώργος Κανούτας (Ηλεκτρικό μπάσο) – Πέτρος Αλεξάκης (Μπουζούκι).

Οι μουσικές καταβολές των Μετοίκων καλύπτουν ευρύ φάσμα της ελληνικής μουσικής. Το ρεπερτόριό τους περιλαμβάνει μεγάλους Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς καθώς και νεότερους σημαντικούς καλλιτέχνες δίνοντας έμφαση σε δικές τους ενορχηστρώσεις και διασκευές γνωστών τραγουδιών.

Ώρα έναρξης 22:30.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, στους «Διόσκουρους» θα βρίσκονται η Εύη Ιωαννίδου και ο Δημήτρης Αναστασίου, σε μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα rock και έντεχνα τραγούδια.

Ώρα έναρξης 21:30.

Οι «Διόσκουροι» βρίσκονται στην αρχή του πεζοδρόμου Μεσολογγίου, στο Αγρίνιο.

Τηλέφωνο κρατήσεων 6974473540

 

Διαβάστηκε 864 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.