Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:14 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 17:56

Επιβράβευσε το «Παναγία Ελεούσα» ο δήμος Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την περασμένη Παρασκευή, 1η Φεβρουαρίου 2019, η Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Πρώην Τράπεζα Ελλάδος).

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν Σύλλογοι και Φορείς της πόλης για τη συνολική τους προσφορά και συνεισφορά στο εθελοντικό κίνημα, μεταξύ των οποίων και το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
Από το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» παρέστησαν στην σημαντική αυτή εκδήλωση η Πρόεδρος κα Διονυσία Σαμαντά, η οποία παρέλαβε το βραβείο, η Ταμίας κα Μαρία Χρονοπούλου, οι εργαζόμενες κα Χριστίνα-Μαρία Καράμπελα και κα Αναστασία Πέγιου καθώς και ομάδα εκπαιδευομένων νέων .
Παρευρέθηκε επίσης αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Ομάδας Εθελοντών της Πανελλαδικής Εκστρατείας «Let’s do it Greece».

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η Επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του νομού Αιτωλ/νίας, ευχαριστούν θερμότατα το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου για τη βράβευση «η οποία μας τιμά ιδιαίτερα και συμβάλλει στην πρόοδο του Εργαστηρίου των νέων με αναπηρίες-νοητική υστέρηση που το πρόβλημά τους διαρκεί όσο και η ζωή τους», όπως αναφέρουν.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 539 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.