Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:33 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 13:19

Έκοψε πίτα και απηύθυνε νέο κάλεσμα το Δίκτυο για τη Στήριξη των Μαθητών Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου, η εκδήλωση για την κοπή πίτας, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου Alexander στο Αγρίνιο.

Συμμετείχαν μέλη των συλλόγων που αποτελούν το Δίκτυο, καθώς και μέλη των διοικητικών συμβουλίων άλλων συλλόγων, εθελοντές και φίλοι, πάντα με ένα κοινό στόχο, όπως το ενδιαφέρον , η προσφορά και η αγάπη για τα παιδιά- μαθητές και των οικογενειών τους που έχουν ανάγκη, πάνω από συμφέροντα και ματαιοδοξίες.

Το Δίκτυο, για άλλη μια φορά, κάλεσε ανοιχτά και άλλους φορείς- συλλόγους της περιοχής να δηλώσουν ενδιαφέρον και να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή που γίνεται, τονίζοντας ότι “το να παραμένει κάποιος απλός θεατής και κριτής – καλοπροαίρετος ή κακοπροαίρετος- δεν έχει κανένα νόημα”.

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και τις ευχές όλων για μια καλή και δημιουργική χρονιά , κόπηκε η πίτα των συλλόγων, με την τύχη φέτος να ευνοείτο σύλλογο Φαρμακοποιών Αγρινίου και το φλουρί των μελών πήγε στον κ. Νίκο Μπισμπίκη, πρόεδρο του συλλόγου γονέων του 9ουΔημ. Σχολείου Αγρινίου.

Tο Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Αγρινίου ευχαριστεί όλες τις επιχειρήσεις για τις προσφορές τους και ιδιαίτερα τα τουριστικά γραφεία των κ. Βαγγέλη Σταμούλη και Λάμπου, για την προσφορά εισιτηρίων ταξιδιών στο εξωτερικό .

Επίσης, ευχαριστεί την κ. Κων/να Λιάπα του ξενοδοχείου Alexander, για την φιλοξενία και την προσφορά του μπουφέ της εκδήλωσης.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 495 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.