Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:03 πμ
 
wm small
Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019 13:39

Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα για το θάνατο του εκδότη Γιώργου Αλεξόπουλου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή τον θάνατο του εκδότη της εφημερίδας «Αλλαγή» Γιώργου Αλεξόπουλου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η απώλεια του Γιώργου Αλεξόπουλου μάς κάνει όλους φτωχότερους.

Άνθρωπος με βαθιά δημοκρατική συνείδηση, αμετακίνητος αγωνιστής της προόδου, υπερασπιστής των κοινωνικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων, δημοσιογράφος με στιβαρή πένα, εκδότης ιδεολόγος, με ανήσυχο πνεύμα και ανυποχώρητη πίστη σε αξίες και αρχές, ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέσα απ’ τις σελίδες της εφημερίδας «Αλλαγή», εξέφρασε επί δεκαετίες τις αγωνίες και τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας, πάντα με γνώμονα το λαϊκό συμφέρον και την προάσπιση του δικαίου και της δημοκρατίας.

Μέσα απ’ την μαχητική αρθρογραφία του, απ’ την αδέσμευτη και ανεξάρτητη φωνή του, απ’ τις καίριες τοποθετήσεις και την θαρραλέα στάση του, δίδαξε ήθος, συνέπεια και δημοκρατική συμπεριφορά. Γαλουχώντας, παράλληλα, μια ολόκληρη γενιά δημοσιογράφων που είχε την τύχη να συνεργαστεί μαζί του και να ενστερνιστεί τις ιδέες του.

Ο Γιώργος Αλεξόπουλος, γενναίος έως το τέλος, θα λείψει απ’ όλους μας.

Στους οικείους του και στους συνεργάτες του στην εφημερίδα «Αλλαγή», εκφράζω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια».

Διαβάστηκε 430 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.