Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 17:56

Κάλεσμα στις επιχειρήσεις να γίνουν χορηγοί του Πανελληνίου Ζιζανιολογικού Συνεδρίου στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σας γνωρίζουμε ότι η Ελληνική Ζιζανιολογική Εταιρεία θα πραγματοποιήσει το 20ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο στο Αγρίνιο στις 4, 5 και 6 Απριλίου 2019 στην αίθουσα του Κινηματογράφου «Άνεσις».

Το Συνέδριο θα παρακολουθήσουν περισσότεροι από 300 περίπου σύνεδροι: ζιζανιολόγοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθηγητές Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ερευνητές, γεωπόνοι του Ιδιωτικού αλλά και του Δημόσιου τομέα, φοιτητές, παραγωγοί και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.
Θα καλυφθούν όλα τα θέματα της σύγχρονης Ζιζανιολογικής επιστήμης με έμφαση σε νέες μεθόδους αντιμετώπισης των ζιζανίων και σε καινοτόμες προσεγγίσεις αλλά και επίκαιρα θέματα από την πλευρά της βιομηχανίας που ειδικεύεται στις συναφείς δραστηριότητες.

Με στόχο την προβολή των τοπικών επιχειρήσεων και την εξωστρέφεια του παραγωγικού δυναμικού της περιοχής μας, καλούμε τους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί του συνεδρίου να επικοινωνήσουν άμεσα με την Οργανωτική Επιτροπή σχετικά με τον τρόπο διάθεσης της οικονομικής ενίσχυσης.

Τα λογότυπα και οι επωνυμίες των χορηγών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου και θα τυπωθούν στα έντυπα του, ώστε να προβληθούν με κάθε μέσο που θα χρησιμοποιηθεί για τη δημοσιοποίηση και την ανάδειξη της διοργάνωσης.

Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο διάθεσης της οικονομικής ενίσχυσης παρέχονται από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Δρ Δ. Μπιλάλη : 6972836692 και από τον πρόεδρο της ΕΖΕ Δρ. Η. Τραυλό: 6974045905.

Διαβάστηκε 643 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.