Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:54 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 22:39

Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου: Για τη νίκη στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τη Καστοριά για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Μπάσκετ, με την οποία ξεκινάει ο δεύτερος γύρος.

Στα αγωνιστικά ο Ντίνος Καλαμπάκος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Δεμερτζή που ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και τον κράτησε εκτός στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Υπενθυμίζεται στο φίλαθλο κοινό της ομάδας ότι συνεχίζεται (μέχρι αύριο στις 13:00) η προπώληση των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι στη προνομιακή τιμή των 7€.

«Καλούμε τους φιλάθλους μας να δώσουν δυναμικό παρών και στο αυριανό παιχνίδι και να δώσουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα μας να πετύχει την 7η συνεχόμενη νίκη της» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του συλλόγου.

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα έκανε ο αρχηγός της ομάδας, Ντίνος Σταυρόπουλος:

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 465 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.