Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  2:40 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 18:03

Θέσεις στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της ΝΔ για Φωτάκη, Γκρίζη και Μαυρομάτη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα τη νέα σύνθεση του κεντρικού οργανωτικού της σχήματος. Πρόκειται για τους 15 γραμματείς της και τους 140 αναπληρωτές τους.

Το κόμμα της αντιπολίτευσης αναφέρει πως το 73% των οποίων δεν έχει αναλάβει ποτέ στο παρελθόν ανάλογη θέση. Επιπλέον, δε, το 20% εξ αυτών δεν είχε ποτέ στο παρελθόν ενεργό ανάμειξη στα κομματικά δρώμενα της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνει πως τα βιογραφικά τους ανταποκρίνονται πλήρως στο αίτημα της κοινωνίας να μπουν στην πολιτική πρόσωπα που έχουν διανύσει μια αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, με συμμετοχή στην κοινωνία των πολιτών.

Το 95% έχουν πτυχία ανώτατης ή ανώτερης εκπαίδευσης, το 97% προέρχεται από τον ιδιωτικό τομέα και ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία για πρώτη φορά, επίσης, υπάρχει αντιπροσωπευτική εκπροσώπηση όλων των περιφερειών της χώρας. «Αυτό τον στόχο εξυπηρετεί και η νέα διάρθρωση του οργανωτικού σχήματος, με το 45% των αναπληρωτών γραμματέων να κατοικούν στην περιφέρεια και αναλαμβάνοντας στο εξής την ευθύνη να μεταφέρουν τις κεντρικές πολιτικές του κόμματος στις περιφέρειές τους αλλά και να εμπλουτίσουν παράλληλα το πρόγραμμα της ΝΔ με τα τοπικά ζητήματα του τομέα ευθύνης τους».

Μεταξύ των αναπληρωτών γραμματέων είναι και δύο δημοτικοί σύμβουλοι Αγρινίου, στελέχη της δημοτικής αρχής. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Βασίλης Φωτάκης που διατηρεί τη θέση του αναπληρωτή γραμματέα Αυτοδιοίκησης αλλά και ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης που αναλαμβάνει θέση αναπληρωτή γραμματέα Ποιότητας Ζωής. Επίσης αναπληρωτής γραμματέας Αγροτικού αναλαμβάνει ο το γνωστό κομματικό στέλεχος από την Αιτωλοακαρνανία Θανάσης Μαυρομάτης.

Η νέα σύνθεση των Γραμματέων:

Γραμματέας Ποιότητας Ζωής: Ξένια Παπασταύρου
Γραμματέας Κοινωνική Αλληλεγγύης, ΑμεΑ & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Γιώργος Σταμάτης
Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων: Μαρία Συρεγγέλα
Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας: Χρήστος Ταραντίλης
Γραμματέας Προγράμματος: Γιώργος Στεργίου
Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων: Νάσος Μπαλέρμπας
Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων: Γιάννης Μπρατάκος
Γραμματέας Οικουμενικού Ελληνισμού: Τάκης Σκανδαλάκης
Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων & Ε.Ε.: Ιωάννης Σμυρλής
Γραμματέας Εργαζομένων στον Ιδιωτικό & Δημόσιο Τομέα: Θεόδωρος Κόλλιας
Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων: Νίκος Παγώνης
Γραμματέας Αγροτικών Φορέων: Κωνσταντίνος Μπαγινέτας
Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης: Νίκος Χαρδαλιάς
Γραμματέας Οργανωτικού: Στέλιος Κονταδάκης
Γραμματέας τέως Βουλευτών-Ευρωβουλευτών: Θεόδωρος Σκρέκας

Διαβάστε εδώ τη σύνθεση της νέας οργανωτικής δομής του κόμματος με τα βιογραφικά των Γραμματέων και αναπληρωτών Γραμματέων.

Τα βιογραφικά των δύο στελεχών της δημοτικής αρχής Αγρινίου:

Νίκος Γκρίζης, 40 ετών.  Δικηγόρος, Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής.  Αντιδήμαρχος Αγρινίου. Πρωτοψάλτης Μητροπολιτικού Ναού Ζ. Πηγής Αγρινίου και άμεσος συνεργάτης του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ Κοσμά. Έγγαμος με 2 παιδιά. Ο πατέρας του είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου.

Βασίλης Φωτάκης, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου. Κάτοχος Πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων & Λογιστικής και Πτυχίου στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Εργάζεται ως Λογιστής. Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής ΕΟΠΕΠ της μη Τυπικής Εκπαίδευσης και εισηγητής σε διάφορα προγράμματα Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Δια Βίου Μάθησης. Έχει διατελέσει Υπεύθυνος Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, μέλος Κεντρικού Συμβουλίου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Θανάσης Μαυρομάτης, 36 ετών. Τεχνολόγος Γεωπόνος και κάτοχος  Μεταπτυχιακού  τίτλου  του Τμήματος  Οικονομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου.Επιχειρηματίας. Δραστηριοποιείται στον τομέα παραγωγής και προώθησης ελαιολάδου.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 855 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/