Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 15:11

«Δυνατά μολύβια», …με δύσκολες ερωτήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ήταν ίσως η πιο όμορφη, σίγουρα όμως όχι η πιο εύκολη συνέντευξη που κλήθηκε ποτέ να δώσει ο πρόεδρος της Ένωσης Αγρινίου. Τον κ. Θωμά Κουτσουπιά «ανέκριναν» σήμερα το πρωί τα «δυνατά μολύβια» του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.

Συνοδευόμενοι από εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και με την έγκριση της διεύθυνσης του Σχολείου ασφαλώς, οι μαθητές της Ε’ Τάξης Δημήτρης Τσαπραϊλης και Γιάννης Αλεξόπουλος, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του Συνεταιρισμού, έχοντας μια σειρά από ερωτήματα να θέσουν στον πρόεδρο.

Η συνέντευξη, που θα δημοσιευτεί στη σχολική εφημερίδα «δυνατά μολύβια» διήρκησε περισσότερο από μια ώρα, με τους εκκολαπτόμενους δημοσιογράφους να ζητούν απαντήσεις τόσο σε θέματα αγροτικής επικαιρότητας όσο και για ζητήματα που παραδοσιακά απασχολούν τον κλάδο και ευρύτερα την τοπική κοινωνία, στην αγροκτηνοτροφική Αιτωλοακαρνανία.

Φάνηκε μάλιστα ότι οι μαθητές ήταν καλά ενημερωμένοι, γεγονός που προκάλεσε τα θετικά σχόλια του κ. Κουτσουπιά, ο οποίος και τους προέτρεψε με την ίδια αγάπη, τον ίδιο ζήλο και την ίδια σοβαρότητα να προσεγγίσουν όλα όσα αποφασίσουν με αυτά να ασχοληθούν στη ζωή τους.

Παράλληλα, οι μαθητές ενημερώθηκαν για το τι είναι και πως λειτουργεί ένας Συνεταιρισμός, αλλά και για τις δραστηριότητες της Ένωσης Αγρινίου και για τα μελλοντικά της σχέδια.  

 

Διαβάστηκε 812 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.