Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 11:49

Εντυπωσίασε η μουσικοθεατρική παράσταση «Αχελώος… το ποτάμι μιλούσε»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρουσία πλήθους Αγρινιωτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019η  εκδήλωση  του «Συλλόγου των εν Αθήναις Αγρινιωτών» στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών στην Αθήνα.

Τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου εντυπωσίασε το Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αγρινίου με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Αχελώος… το ποτάμι μιλούσε».

Η υψηλή αισθητική της παράστασης και η απόδοση των συμμετεχόντων, προκάλεσε τον ενθουσιασμό και το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού.

Συγχαρητήρια στην  πρόεδρο κ.Μόλλη Βότση- Αναστασοπούλου και τα μέλη του Συλλόγου έδωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Έχετε αποδείξει με την δυναμική σας παρουσία, όλα αυτά τα χρόνια, την ευαισθησία σας σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο μας. Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, οφείλουμε  με αίσθημα ευθύνης να διεκδικήσουμε και να επιτύχουμε  το καλύτερο αποτέλεσμα  για τους συμπολίτες μας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία, πίστη, ελπίδα και δύναμη».  Ευχές στους διοργανωτές και συγχαρητήρια στο Τμήμα Παραδοσιακής Μουσικής του Δήμου Αγρινίου έδωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου.

Οι συντελεστές της μουσικοθεατρικής παράστασης :Σκηνοθεσία, κείμενο, διδασκαλία χορωδίας : Ευσταθία Γρέντζελου

Υπεύθυνος ορχήστρας, μουσική επιμέλεια : Γιώργος Αθανασόπουλος

Κρουστά : Μάκης Φεγγούλης

 

Διαβάστηκε 956 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 14:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.