Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:05 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 02:16

H Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου καλεί σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (Τετ 13/2/2019 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

http://www.egkdsagriniou.blogspot.com

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αγρίνιο, 28/01/2019
Προς τους κ.κ. 
Εκπροσώπους Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων
Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ Γ.Σ.

Σας προσκαλούμε στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δημοσίων Σχολείων Δήμου Αγρινίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13/02/2019 και ώρα 18:30, σε αίθουσα του 3ου Δημ. Σχολείου Αγρινίου (οδός θυσίας 14) και σε περίπτωση μη απαρτίας αυτής στην επαναληπτική Γ.Σ. στον ίδιο χώρο, την Τετάρτη 20/02/2019 και ώρα 18:30, με τα παρακάτω θέματα:

1. Οικονομικός και Διοικητικός Απολογισμός

2. Αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Δ.Σ.

3. Λοιπά θέματα οργάνωσης και στήριξης της δράσης των Συλλόγων Γονέων.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων — Μελών της Ε.Σ.Γ.Κ.Α. κατά την προσέλευσή τους στην Γενική Συνέλευση, πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο πρακτικού Γ.Σ. περί εκλογής τους στο Δ.Σ ή επιστολή του Δ.Σ. για την εκπροσώπησή τους στην' Ενωση. Θα πρέπει επίσης να έχει τακτοποιηθεί ταμιακώς ο σύλλογος που εκπροσωπούν ή να καταβάλουν κατά την προσέλευσή τους την ετήσια συνδρομή στην 'Ενωση, η οποία ανέρχεται σε 15 ευρώ. Επίσης, κάθε εκπρόσωπος ταμιακώς τακτοποιημένου συλλόγου μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για την εκλογή του στα όργανα της Ένωσης, στη Γενική Συνέλευση.

Πληροφορίες ατα μέλη τον Δ.Σ:
Γούναρη Αποστόλη (Πρόεδρο), τηλ. 6944-943073, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τσόλκα Κώστα (Γραμματέα), τηλ. 695-7778313, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αλεξόπουλο Γεώργιο (Αντιπρόεδρο), τηλ. 698-3163740, e-mail: alexgeo0@γahoo.gr

Διαβάστηκε 597 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.