Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:47 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 15:15

Το ΙΝΑΣΟ - ΠΑΣΕΓΕΣ στη Zootrechnia 2019

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ΙΝΑΣΟ-ΠΑΣΕΓΕΣ συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της ZOOTECHNIA 2019 με δικό της Περίπτερο (Περίπτερο 7 Stand 24).

Τα μέλη και οι εκπρόσωποι του Ινστιτούτου Αγροτικής και Συνεταιριστικής Οικονομίας (ΙΝΑΣΟ - ΠΑΣΕΓΕΣ) θα βρίσκονται στον χώρο της έκθεσης από τις 31 Ιανουαρίου προκειμένου να ενημερώσουν και να συζητήσουν τόσο με τους Έλληνες όσο και με τους ξένους επισκέπτες για τα Ευρωπαϊκά έργα, που υλοποιεί.

Συγκεκριμένα, τα έργα που υλοποιεί και για τα οποία θα έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες να ενημερωθούν τα: uP_running, AGROinLOG, SAGRI, AgroBioHeat, Olive4Climate και Apprenticeship HUB’s.

Η 11η ZOOTECHNIA θα αποτελέσει το επίκεντρο όλων των τελευταίων εξελίξεων του κλάδου της κτηνοτροφίας-πτηνοτροφίας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Leader επιχειρήσεις του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στη διοργάνωση, ενώ μεγάλο είναι και το ενδιαφέρον εμπορικών επισκεπτών από όλη τη χώρα και άλλα κράτη της ευρύτερης περιοχής.

Διαβάστηκε 761 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία