Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:21 μμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 16:48

Την Παρασκευή στο Χαλίκι έδωσαν το «ραντεβού» τους οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο άστατος καιρός ανάγκασε του αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας να κάνουν ένα βήμα πίσω και να ακυρώσουν την αυριανή συγκέντρωση στο Χαλίκι Αιτωλικού στην είσοδο της Ιόνιας Οδού.

Η απόφαση που έλαβαν είναι να να συγκεντρωθούν στο Χαλίκι την Παρασκευή στις 10.00 το πρωί, ωστόσο λόγω του καιρού διατηρούν τις επιφυλάξεις τους. 

Αγρότες από τα Καλύβια, το Αγγελόκαστρο, το Ευηνοχώρι, τα Καλύβια, το Παναιτώλιο, την Μακρυνεία κλπ καιρού επιτρέποντος θα συγκεντρωθούν εκεί για να δώσουν μαζικό μήνυμα.

Κατά την σύσκεψη του Αγγελοκάστρου οι αγρότες δεν έκαναν αναφορά στο συλλαλητήριο που έχει προγραμματιστεί για τις 2/2 στο Άκτιο, κάτι που σημαίνει μέχρι στιγμής πως θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Παράλληλα, δυο ακόμη συγκεντρώσεις είναι σε εξέλιξη

Σκοπός των αγροτών είναι οι τελικές αποφάσεις από όλες τις συγκεντρώσεις του νομού να ανακοινωθούν σύντομα από τους ίδιους.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 534 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.