Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:13 πμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 14:14

Δηλώσεις Δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου σχετικά με την έγκριση αποδοχής έργων βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου στην χθεσινή  συνεδρίασή του ενέκρινε την αποδοχή χρηματοδότησης για τέσσερα  σημαντικά έργα. Συγκεκριμένα πρόκειται για τα έργα: «Διαμόρφωση  κοινόχρηστων χώρων σχεδίου πόλης» προϋπολογισμού  2.840.000,00,  εκτέλεση του έργου  «Αγροτική Οδοποιία εκτός οικισμών Τ.Κ. ΑΜΠΕΛΙΩΝ, Τ.Κ. ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ,Τ.Κ. ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε. ΠΑΡΑΚ/ΛΙΩΝ του Δήμου Αγρινίου »  ποσού € 868.000,00, έγκριση της πράξης «Ανέγερση μια στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης (ΣΥΔ)- Οικοτροφείων του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» προϋπολογισμού 2.155.000 € και αποδοχή χρηματοδότησης με το ποσό των 120.000,00 €  για το  «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους OTA Α' και Β' Βαθμού της Χώρας».

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου σχετικά με την έγκριση αποδοχής των συγκεκριμένων έργων δήλωσε τα εξής: «Καταφέραμε με συντονισμένες προσπάθειες να προγραμματίσουμε  για τους συμπολίτες μας έργα που βελτιώνουν   την καθημερινότητα μας, μετριάζουν προβλήματα του παρελθόντος και  ανακουφίζουν ευαίσθητες ομάδες της κοινωνίας μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εξασφαλίσαμε τους πόρους που μπορούν να διασφαλίσουν την ολοκλήρωση σημαντικών έργων περιμετρικά του  Δήμου  αλλά και την ενίσχυση των δημοτικών ενοτήτων. Μια σειρά παρεμβάσεων που δίνουν ανάσα, αναβαθμίζουν και διαμορφώνουν την πόλη που θέλουμε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Οι προσπάθειες μας αρχίζουν ν΄ αποδίδουν καρπούς. Με ξεκάθαρο σχέδιο βαδίζουμε προς την υλοποίηση του συνολικού προγράμματος μας  για το Αγρίνιο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια…»

Διαβάστηκε 456 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.