Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:57 πμ
 
wm small
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019 11:51

Κέφι, χορός και ευχές για τη νέα χρονιά στην κοπή πίτας της Γουργολίτσας ΜΟΝ ΑΜΙ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε η εταιρεία Α. ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ ΜΟΝ ΑΜΙ ΑΕ, το περασμένο Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στο κτήμα Πιθάρι στη λίμνη Τριχωνίδα, παρουσία φίλων και συνεργατών.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Αγρινίου κος Γιώργος Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κος Παναγιώτης Τσιχριντζής και ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κος Ιωάννης Φαρμάκης, οι οποίοι ευχήθηκαν με τη σειρά τους μια δημιουργική και επιτυχημένη χρονιά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος κος Αλέξιος Γουργολίτσας ευχαρίστησε στην ομιλία του το έμψυχο δυναμικό της επιχείρησης και όπως τόνισε και ο ίδιος: «η εταιρεία δε θα είχε καταφέρει τίποτα από όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, χωρίς την πολύτιμη βοήθεια όλων σας».

Στη συνέχεια ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με επιτυχίες. Η διασκέδαση συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον ερμηνευτή Αιμίλιο Αυφαντόπουλο να ξεσηκώνει τον κόσμο.

agrinionews.gr
 
Διαβάστηκε 638 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.