Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  4:45 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 18:42

Έκοψε την πίτα του ο Ερασιτέχνης Παναιτωλικός (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 27 Ιανουαρίου στο PanCafe, στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Στην εκδήλωση, η οποία φέτος έγινε σε οικογενειακό κλίμα, παρευρέθησαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός Θωμάς Σπύρου και το μέλος κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος, οι προπονητές και οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων του ερασιτέχνη.

Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναιτωλικού Παναγιώτης Στεργίου ευχήθηκε σε όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού καλή χρονιά με υγεία αλλά και καλή πρόοδο στους αθλητές και στις αθλήτριες του συλλόγου. Οι προπονητές του συλλόγου ευχήθηκαν με τη σειρά τους στους αθλητές και τις οικογένειές τους.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 479 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.