Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 21:28

Παναιτωλικός - Ξάνθη (0-0) (Δηλώσεις Προπονητών + βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: Μας στενοχωρεί το αποτέλεσμα αλλά ήταν δίκαιο

Το δίκαιο του αποτελέσματος αναγνώρισε και ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Tύπου που εστίασε στη νευρικότητα που είχε ο Παναιτωλικός και το όχι καθαρό μυαλό. Αναλυτικά:
Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αν και μας στενοχωρεί. Δεν εκμεταλλευτήκαμε το καλό πρώτο μέρος και μας έλλειψε το καθαρό μυαλό. Στο δεύτερο μέρος η Ξάνθη ανέβηκε. Τελείωσε αυτό το ματς και πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς της Τετάρτης που έρχεται.
Τα λάθη που έγιναν έχουν να κάνουν όπως είπα με το καθαρό μυαλό. Όπως είδατε εύκολες πάσες δεν πέρασαν στην αντίπαλη εστία για να δημιουργηθούν καθαρές φάσεις προς την αντίπαλη εστία. Το ζητούμενο πάντα είναι το μηδέν αλλά αυτό που θα πρέπει να βελτιώσουμε είναι η τελική μας πάσα και οι επιλογές μας στο τελευταίο τρίτο του παιχνιδιού.
Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το ματς στην έδρα μας και αυτό έφερε νευρικότητα και αβίαστα λάθη.

Π.Κ.

Ράσταβατς: Δίκαιο αποτέλεσμα

Δίκαιο χαρακτήρισε το σημερινό αποτέλεσμα ο προπονητής της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς. Αναλυτικά ο προπονητής της Ξάνθης, στις σύντομες δηλώσεις του είπε:

Σήμερα ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς το ματς, μετά το ματς κυπέλλου που είχαμε με τον Ολυμπιακό ενώ ο αντίπαλος δεν είχε υποχρεώσεις για το κύπελλο. Προσπαθήσαμε να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας και να χτυπήσουμε τον Παναιτωλικό στην κόντρα.
Νομίζω ότι στο τέλος το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Είχαμε και χάσαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας.
Το ματς κρίθηκε στο κέντρο και καμία ομάδα νομίζω δεν έχει καταφέρει να κρατήσει τόσο χαμηλά τον Παναιτωλικό στην έδρα του. Η κατοχή της μπάλας ήταν πολύ σημαντική για την εξέλιξη του αγώνα.

Π.Κ.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1252 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.