Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 17:33

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Αιτωλ/νίας έκοψε την πίτα του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο χορός του Μελισσοκομικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, στην αίθουσα «ΑΛΙΚΥΡΝΑ» στον Αγ. Θωμά, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Πλήθος κόσμου, μελισσοκόμοι και μη, τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύλλογό μας. Μεταξύ αυτών ήταν ο Αντιδήμαρχος κος Καρβέλης Σπύρος, ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του δημάρχου κου Καραπάνου Ν., ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Μπαλαμπάνης Δημήτριος και ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ 4ης Γ.Ε. Λάμπρος Σταθόπουλος.

Επίσης, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος κος Μπαλαμπάνης Νίκος, μεταφέροντας κι αυτός με την σειρά του τις ευχές και την στήριξη τού Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδος κου Κατσιφάρα Απ., αλλά και ο Περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας κος Κούστας Κωνσταντίνος. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κος Κούστας είναι πάντα δίπλα μας, ανταποκρινόμενος σε ό,τι του έχουμε ζητήσει έως τώρα, δίνοντας δε, το παρών και σε όλα σχεδόν τα σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύλλογο

Αρχικά, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Νικολάου Δημήτρης έκανε έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων δράσεων και ενημέρωσε εν τάχει για τα μελλοντικά σχέδια, από τα οποία, πολλά θα απευθύνονται στους καταναλωτές. Ευχήθηκε σε όλους καλύτερη χρονιά με πολλά μέλια, προχωρώντας εν συνεχεία, στην κοπή της πίτας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με την ορχήστρα να έχει το πρώτο λόγο. Με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι αργά οι παρεβρισκόμενοι.

mel1

mel2

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 611 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.