Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:28 πμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 17:29

Άκουσε τα προβλήματα των παραγωγών ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 22-23 Ιανουαρίου η επίσκεψη του Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ Δημήτρη Καρακώστα στην Αιτωλοακαρνανία.

Oπως ήταν προγραμματισμένο, ο κ. Καρακώστας επισκέφτηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεσολογγίου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινουργίου, την Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Αιτωλοακαρνανίας και συμμετείχε σε δύο συγκεντρώσεις που οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, στο Καινούργιο και στην περιοχή Χρυσοβεργίου Κεφαλόβρυσου.

Κατά τις συναντήσεις άκουσε τα προβλήματα των παραγωγών και ανάλυσε τον επικείμενο σχεδιασμό για την καλύτερη λειτουργία του ΕΛΓΑ.

Στις ανοιχτές εκδηλώσεις – συζητήσεις, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τους αγρότες, γόνιμος διάλογος και προβληματισμός, τονίζεται στην ανακοίνωση του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας. Αναφέρεται εξάλλου πως  ο κ. Καρακώστας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις πολιτικές προστασίας του αγροτικού εισοδήματος (φορολογία, απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος) καθώς και στις ευκαιρίες που ανοίγονται με την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία και την αύξηση των βαθμών ελευθερίας στην άσκηση πολιτικών που θα αναζωογονήσουν την ύπαιθρο και την παραγωγή.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 595 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.