Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  7:54 πμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 17:28

Παρατάχθηκαν τα τρακτέρ στα Καλύβια…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τα τρακτέρ των αγροτών παρατάχθηκαν από το πρωί στα Καλύβια, εν όψει των κινητοποιήσεων που είναι προγραμματισμένες για τις επόμενες ημέρες με στόχο να αναδειχθούν και να ακουστούν τα σοβαρά και καίρια αιτήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.

Περίπου 50 τρακτέρ είναι σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου, έξω από το Δημοτικό Σχολείο, ενώ αύριο Κυριακή όπως μας ενημέρωσαν οι συγχωριανοί μας, αναμένεται η προσέλευση περισσότερων τρακτέρ από την γύρω περιοχή, ενώ οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι συντάσσονται με τα αιτήματα που προωθεί η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων.

Οι Καλυβιώτες αγρότες βρίσκονται σε συνεννόηση και συνεχή επαφή με τους συναδέλφους τους σε Αγγελόκαστρο και Κατοχή Μεσολογγίου, προκειμένου να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις κινητοποιήσεις τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι, στην πρόσφατη σύσκεψή τους στο Αγγελόκαστρο όπου έδωσαν το «παρών» αγρότες και κτηνοτρόφοι από διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, αποφάσισαν από αυτό το Σάββατο να βγάλουν τρακτέρ τους στους δρόμους, ενώ αναμένεται νέα σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων μεθαύριο Δευτέρα.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε για τη Δευτέρα, στις 12 το μεσημέρι κινητοποίηση στον κόμβο Χαλικίου μετά την Κλεισούρα, στην είσοδο της Ιόνιας Οδού και αντίστοιχη κινητοποίηση την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στις 11:30, στον κόμβο Αμφιλοχίας.

kalyvia.gr

Διαβάστηκε 683 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.