Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:23 μμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 17:21

Aγώνας και από τις γυναίκες του Αστακού ενάντια στο κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Aστακού, λαμβάνοντας υπόψη την αγανάκτηση των κατοίκων του τόπου  αποφάσισε να δώσει και αυτό τη μάχη ενάντια στην απόφασης της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος  για κλείσιμο του καταστήματός της που εδρεύει στον Αστακό.
Λαμβάνοντας υπόψη τα προβλήματα που θα προκύψουν μετά την υλοποίηση αυτής της απόφασης ο Σύλλογος Γυναικών πργαματοποίησε έκτακτο συμβούλιο και αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί μέσω Ψηφίσματος καλώντας τους αρμοδίους να λάβουν υπόψη την άποψη των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής και να μην προβούν στο κλείσιμο του καταστήματος.

Έτσι την Πέμπτη 24/1/2019, μετά από κάλεσμα σε συλλόγους, φορείς, κατοίκους και μελών βρέθηκαν  στο στέκι του συλλόγου  όπου υπέγραψαν   το ψήφισμα και κατευθύνθηκαν στο κατάστημα της Εθνικής για την διαμαρτυρία.
Στο δρόμο συνέλεξαν υπογραφές από πολίτες, οι οποίες έφτασαν τις 602, που διαφωνούν απόλυτα με την απόφαση αυτή, τις οποίες απέστειλαν στη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, στο υποκατάστημα  του Αστακού και στην Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας.

Το Ψήφισμα διαμαρτυρίας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ προς την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού
ΠΡΟΣ:
Διοίκηση Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος
Κοιν 1: Καταστ. Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος Αστακού
Κοιν 2: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
Αστακός 24.1.2019

ΨΗΦΙΣΜΑ
του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού, εκτιμά ότι η απόφαση της Δοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, να κλείσει το κατάστημά της που εδρεύει στην περιοχή του Αστακού, ο οποίος αποτελεί την έδρα του Δήμου Ξηρομέρου, είναι εσφαλμένη και μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει στους κατοίκους της αλλά και στους κατοίκους των γύρω περιοχών.
Το κατάστημα αυτό εξυπηρετεί επι δεκαετίες όλη την περιοχή, τους επαγγελματίες, τους ιδιώτες, τους συνταξιούχους και πιστεύουμε ότι η απόφαση αυτή θα προκαλέσει πολλαπλά προβήματα και ιδιαίτερα στους υπερήλικες που δεν μπορούν να διαχειριστούν τα ηλεκτρονικά συστήματα συναλλαγών.
Η απόφαση αυτή συμβάλλει στην υποβάθμιση της περιοχής μας και οι επιπτώσεις μόνο δυσάρεστες μπορεί να είναι.
Για τους παραπάνω λόγους, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους συλλόγους, φορείς και πολίτες του τόπου μας για συμμετοχή σε διαμαρτυρία ενάντια στην απόφαση αυτή και κάνει έκκληση στη Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος να επανεξετάσει την απόφαση της για κλείσιμο του καταστήματός της στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόεδρος: Ζούλα-Ρεπάνη Ιωάννα
Αντιπρόεδρος: Ντέμου-Κοντοπάνου Πολυξένη
Γραμματέας: Ταπραντζή Παρθενία
Ταμίας: Μπαμπούρη-Μερισιώτη Μαρία
Γραμματέας Β’: Λουκέρη Άννα

ΦΩΤΟ: Make art-xiromeronews.blogspot. gr 

     
 

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 990 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.