Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  8:18 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 15:23

Ημερίδα για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων από το τμήμα ΔΕΑΠΤ στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστήμιου Πατρών σε συνεργασία με την Επιστημονική Εταιρεία Αγροτικής Οικονομίας και το Δήμο Αγρινίου, διοργανώνουν Ημερίδα την Παρασκευή16/10/2015,  και ώρα 11:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (οδός Παπαστράτου 53 και Σμύρνης) με θέμα «στρατηγικές αγροτικής ανάπτυξης: κοινά δίκτυα προώθησης τοπικών προϊόντων».

Στόχος της εκδήλωσης αυτής είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση τόσο των παραγωγών και μεταποιητών όσο και της τοπικής ηγεσίας ότι οι από κοινού δράσεις μπορούν να αποτελέσουν λύση των προβλημάτων διάθεσης – προώθησης των αγροτικών προϊόντων, με απώτερο στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας στη γεωργία.

Η ημερίδα αποτελεί συνέχεια αντίστοιχων δράσεων που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα έτη με μεγάλη επιτυχία στο Αγρίνιο, το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου.

Οι εργασίες της ημερίδας προβάλλονται μέσω Live Streaming από το site του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.deapt.upatras.gr/elaia_2015/Home.htm

Διαβάστηκε 1916 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.