Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  9:09 πμ
 
wm small
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 01:28

Έκοψε την πίτα ο Α.Σ. ΘΗΣΕΑΣ Αιτωλ/νίας με την παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ έκοψε την πρωτοχρονιατικη πίτα στο πιθάρι με παρουσία πολλών φίλων, χορηγών και του δημάρχου Αγρινίου κ. Παπαναστασιου Γιώργο. η εκδήλωση είχε πολύ κόσμο όπου γέμισε την αίθουσα σε ένα γιορτινό κλίμα.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 30 πρωταθλητές της χρονιάς που πέρασε αλλά και 50 αθλητές που αγωνίζονται σε διασυλλογικα πρωταθλήματα απο τον δήμαρχο Αγρινίου . 120 αθλητές παρέλαβαν τα πτυχία από τις τελευταίες εξετάσεις ζωνών , όπως επίσης βραβεύτηκαν και οι χορηγοί του συλλόγου κ. Καψιοχας (AUDI) αλλά και το κέντρο υγείας Καστοριάς (μαγνητικός τομογράφος). Η εκδήλωση διερκισε 2 ώρες με τους 400 φίλους και πάνω του συλλόγου να να φεύγουν ενθουσιασμενοι.

Επίσης βραβεύτηκαν απο τον προπονητη Κακαρελη Αλέξιο, άνθρωποι που στηρίζουν τον σύλλογο όπως είναι το Δικηγορικό γραφείο Τσιμπουκης ,ο Πρόεδρος του συλλόγου Κ.Τριανταφυλλος Αντρέας αλλά και ο Γενικός Γραμματέας Κ. Γκουρλιας Σπύρος.Επίσης βραβεύτηκαν και οι συνεργάτες Κακαρελη Κων/να απο το Lady's fitness Club και ο Τσαμποδημος Κώστας .

Την εκδήλωση ετοίμασε ο προπονητής του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Κ. Κακαρελης Νικόλαος όπου βράβευσε τον Master των συλλόγων Θησέας Κακαρελη Αλέξιο .

 

Διαβάστηκε 853 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.