Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 19:56

Κυκλοφόρησαν δύο λαϊκά τραγούδια σε στίχους της Αγρινιώτισσας Ευτυχίας Πατσιαλού (videoclip)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Κυκλοφόρησε το 2ο  τραγούδι σε στίχους της Αγρινιώτισσας στιχουργού Ευτυχίας Πατσιαλού,με τίτλο "Είπα πολλά".

Ένα ζεϊμπέκικο που μας μιλάει για τον πόνο που κρύβει μέσα της μία γυναίκα τη στιγμή του χωρισμού. Όταν τα λέει όλα και πάλι δεν είναι αρκετά...
 


Στις 14 Δεκεμβρίου 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι σε στίχους της Ευτυχίας με τίτλο "Πάνω στο στήθος σου".

Ένα λαϊκό ερωτικό τραγούδι...
 
 
Η Ευτυχία μας συστήνεται και το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει κι άλλα να μας πει ή πιο σωστά να μας γράψει :
"Ασχολούμαι με το στίχο 15 χρόνια ερασιτεχνικά.  Έχω έρθει σε επαφή κατά καιρούς και στο Αγρίνιο και στην Αθήνα με πολλούς καλλιτέχνες,  με την προϋπόθεση συνεργασίας.

Όμως δεν έτυχε ποτέ κάτι σημαντικό.

Την Άνοιξη έκανα την αρχή με τη συγγραφή ενός κουκλοθεατρικού μου έργου για την Ομάδα Κουκλοθεάτρου του Δήμου Αγρινίου,  στην οποία παίζω επίσης. "Ο ΝΙΚΌΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ", το οποίο παίχτηκε το καλοκαίρι από την Ομάδα μας, με 5 παραστάσεις στο σύνολο μέσα στο νομό και στο Αγρίνιο.

Μετά από την επιτυχημένη πορεία του έργου, θεώρησα σωστό το timing για να ξεκινήσω τη δημοσίευση κάποιων από τα  απίστευτα πολλά  κομμάτια που έχω γραμμένα εδώ και χρόνια,  ενώ συνεχίζω καθημερινά σχεδόν  το γράψιμο.

Η έμπνευση είναι συνεχής.

Ήμουν τυχερή γιατί βρέθηκε ο εξαιρετικός συνθέτης,  συνεργάτης Νίκος Μανδαράκης,  ο οποίος έχει γράψει τη μουσική και στα δύο μου τραγούδια και έχει κάνει όλη την παραγωγή γενικά.

Ετοιμάζουμε και ένα τρίτο σύντομα, αρχές Φεβρουαρίου θα είναι έτοιμο.

Ο στίχος είναι κάτι που λατρεύω,  υπάρχει μέσα στα ποιήματά μου και στα θεατρικά έργα που γράφω επίσης. Όμως  το τραγούδι αγαπώ  και θέλω να βρω ανθρώπους του χώρου για συνεργασία.
Είναι υπέροχο να ακούς τα λόγια της ψυχής σου να ερμηνεύονται από όμορφες φωνές και η μουσική επένδυση να απογειώνει το στίχο της καρδιάς σου.

Για μένα είναι πραγματική ευτυχία επίσης το ότι τα αγάπησε πολύ ο κόσμος και έχουν εξαιρετικά πολλές προβολές στο Facebook και στο YouTube.

Θέλω να ελπίζω σε μία συναρπαστικότερη συνέχεια!

Σας ευχαριστώ"

 
πηγή: kainourgiopress.blogspot.com
 
Διαβάστηκε 937 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.