Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  7:29 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 09:39

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου ξεκίνησε χθές η έκθεση φωτογραφίας "ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ" στη Gallery Tύρβη, στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

"ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ"

Πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στη Gallery Tύρβη, στο Μεσολόγγι, η έκθεση φωτογραφίας του Ηλία Μπουργιώτη με θέμα: "ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΌΤΗΤΑΣ".

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη, σεναριογράφου, και παραγωγού Θόδωρου Αγγελόπουλου και συμβολικά πραγματοποιήθηκε την 24η Ιανουαρίου 2019 με την συμπλήρωση επτά ετών από τον θάνατό του. Θα διαρκέσει μέχρι τις 2 Μαρτίου 2019.

Η έκθεση περιλαμβάνει εικόνες, που ο καταξιωμένος φωτογράφος συνέλαβε με το φακό του, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων των τριών τελευταίων ταινιών του Θόδωρου Αγγελόπουλου μεταξύ των οποίων και της τελευταίας ημιτελούς ταινίας "Η άλλη θάλασσα".

Ανθολογώντας στιγμιότυπα από τις δοκιμές, τα διαλείμματα και τις στιγμές περισυλλογής στη διάρκεια των γυρισμάτων, με ισότιμους συμπρωταγωνιστές στις φωτογραφίες τόσο τους ανώνυμους κομπάρσους όσο και γνωστούς ηθοποιούς, ο Ηλίας Μπουριώτης προσπαθεί να αιχμαλωτίσει τη διαχρονικότητα της σκέψης και του έργου του μεγάλου σκηνοθέτη.

 

Διαβάστηκε 758 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.