Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:04 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 00:47

Kαταβάλλονται τα αναδρομικά των Ιατρών του Νοσοκομείου Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας  Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι καταβάλλονται στις 25/01/2019 τα αναδρομικά των Ιατρών του Νοσοκομείου μας.

Οι αμοιβές αυτές είναι δεδουλευμένα των Ιατρών που είχαν υποστεί  περικοπή λόγω άσκησης μνημονικών πολιτικών στον τομέα της υγείας και αφορούν το χρονικό διάστημα 13/11/2014 – 31/12/2016 .

Θεωρούμε ότι η ανωτέρω εξέλιξη είναι επιστέγασμα αφενός της πολιτικής βούλησης του Υπουργού Υγείας αλλά και δικαίωσης του ιατρικού σώματος καθότι το έργο που επιτελούν πρέπει να επιβραβεύεται και να ενισχύεται συνειδητά από τις ασκούμενες μισθολογικές πολιτικές στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, οι οποίες καλό είναι να επεκταθούν και στο σύνολο του του Νοσηλευτικού, Διοικητικού προσωπικού του Νοσοκομείο το επόμενο χρονικό διάστημα.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 432 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.