Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  5:45 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 00:42

Αίτημα για κήρυξη του Δήμου Ξηρομέρου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο δημαρχείο του Αστακού με την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, τον δήμαρχο Ξηρομέρου Ερωτόκριτο Γαλούνη, τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Τέγα, τον αντιδήμαρχο Βασίλη Τσάρκο και τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού Νικόλαο Καλλισώρα. 

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η αντιμετώπιση των καταστροφών, ειδικά στο οδικό δίκτυο, που προκλήθηκαν στον Αστακό από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (χαλαζόπτωση και πολύ έντονη βροχόπτωση) αλλά και των γενικότερων προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή. Μετά την σύσκεψη αποφασίστηκε και η σύνταξη αιτήματος για κήρυξη του δήμου Ξηρομέρου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 570 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.