Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 17:57

Ναύπακτος: ζητούν βοήθεια για να πληρώσουν το χρέος για το σπίτι του γαϊδαράκου τους

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας μικρός γάιδαρος, ο Τάκης, έχει κερδίσει τις καρδιές των εθελοντών φιλόζωων της Ναυπάκτου, που τον περιέθαλψαν πριν από αρκετό καιρό.

Τον γαϊδαράκο ανέλαβαν υπό την προστασία τους οι εθελοντές, μιας και ο ιδιοκτήτης του ήθελε να του κάνει ευθανασία για τον όγκο που είχε στο πόδι του.



Πλέον έχει αναρρώσει, όμως τα χρήματα που χρειάστηκαν για την κατασκευή του μικρού στάβλου που τον προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες δεν έχουν δοθεί ακόμη στο κατάστημα και οι εθελοντές ζητούν μέσω facebook βοήθεια ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό.

Συγκεκριμένα αναφέρουν: «Ο Τάκης δεν θα ζούσε σήμερα αν δεν τον παίρναμε εμείς. Ο Τάκης είναι ένας νεαρός γάιδαρος γεμάτος ζωή …ο όγκος δεν υπάρχει πια και ο Τάκης τρέχει ελεύθερος σε περιφραγμένο χώρο
Με την δική σας βοήθεια καταφέραμε να του φτιάξουμε και ένα σπίτι για να προφυλάσσεται από τις καιρικές συνθήκες

Έχει μείνει ένα χρέος όμως στο μαγαζί με τα υλικά .Το χρέος είναι στα 130 ευρώ και εμείς αδυνατούμε να τα πληρώσουμε.

Παρακαλούμε βοηθήστε μας το πληρώσουμε

Όποιος μπορεί να μας βοηθήσει να μας στείλει μήνυμα για να δώσουμε τον λογαριασμό του μαγαζιού.Χρειαζόμαστε άμεσα τη βοήθεια σας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας».

Η σελίδα των φιλόζωων εθελοντών Ναυπάκτου ΕΔΩ

agriniopress.gr
 
Διαβάστηκε 445 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.