Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:13 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 10:51

Ξεκινούν ηλεκτρονικά ραντεβού για τους πολίτες στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Ηλεκτρονική Εφαρμογή Διαχείρισης Ραντεβού που θα εφαρμοστεί στη Διεύθυνση Μεταφορών-Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας θα παρουσιάσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας και της Διεύθυνσης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 στις 2 μ.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 32 & Αμερικής) στην Πάτρα.

Τα ηλεκτρονικά ραντεβού αφορούν το σύνολο των τμημάτων της Διεύθυνσης Μεταφορών-Επικοινωνιών Π.Ε. Αχαΐας, ενώ υπάρχει δυνατότητα και υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης των πολιτών. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, με στόχο τη σημαντική μείωση της αναμονής των συναλλασσομένων, την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών και την ορθή διαχείριση των υποθέσεων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι από τις πρώτες της χώρας που θέτουν σε λειτουργία  την Ηλεκτρονική Εφαρμογή Διαχείρισης Ραντεβού με ένα σύστημα ιδιαίτερα εξελιγμένο που εντάσσεται στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό της για ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της.

 

Διαβάστηκε 399 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.