Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:15 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 18:26

Καινούργιο: Αγιασμός, κοπή πίτας και διαγωνισμός γευσιγνωσίας στο Κ.Α.Π.Η

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο χώρο του Κ.Α.Π.Η ο Αγιασμός για την νέα χρονιά και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των μελών του. Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η μετά τον Αγιασμό έψαλλαν τα καθιερωμένα κάλαντα,ενώ στην συνέχεια συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών έγινε ο διαγωνισμός γευσιγνωσίας με παραδοσιακά εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του Κ.Α.Π.Η.

Ο πρόεδρος της ΚΟΙ.Π.Α Δ.Αγρινίου Γιάννης Βασιλείου έκοψε την πίτα και απηύθυνε χαιρετισμό ,συγχαίροντας τα μέλη,τους εργαζόμενους και τον πρόεδρο του Κ.Α.Π.Η για την υποδειγματική λειτουργία και την ενεργή τους δράση.Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου ,Ευθύμιος Γρίβας και Μαρία Παπαγεωργίου ,ενώ παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Αλεξόπουλος και Σωτήρης Κολοβός. Ακολούθησε γλέντι στο κέντρο «Χαραυγή».

KAINOURIO (1)  KAINOURIO (2)  KAINOURIO (3)  KAINOURIO (4)  KAINOURIO (5)

kainourgiopress.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 444 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.