Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:43 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 18:00

Παναιτωλικός: Συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και εκτοίουν με Λαμία ο Μανά, με ΑΕΛ ο Ντίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο βασικά του στελέχη χάνει ο Παναιτωλικός στην επόμενη τετράδα αγώνων, καθώς Μανά και Ντίας συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο πρώτος δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, στον οποίο έχει ήδη δηλωθεί να εκτίσει ποινή και ο Φράνκο Μάζουρεκ.

Ο Ντίας θα εκτίσει στον εντός έδρας αγώνα με τη Λάρισα. Ο Δέλλας προτίμησε να έχει όλους τους παίκτες του στα δύο επόμενα με Ξάνθη (θα λείψει αναγκαστικά ο Κυριακίδης) και Παναθηναϊκό, στα οποία η ομάδα του θέλει το μέγιστο της βαθμολογικής συγκομιδής για να βρεθεί στην πεντάδα.

Βέβαια ο «κίτρινος πυρετός» θα έχει διάρκεια, καθώς οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί, Μαλής, Μιχάι, Χαντάκιας και οι Λουσέρο, Κυριακίδης, είναι στο όριο των τριών καρτών.

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 463 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.