Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:58 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 13:35

Κωστούλας: «Παρασύρθηκε από το μίσος για τον Παναιτωλικό ο Παπαδόπουλος, μου ζήτησε συγγνώμη ο Μπούσης»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Aποκαλυπτικός ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αγρινίου. Το SDNA μίλησε με τον μεγαλομέτοχο του Παναιτωλικού, ο οποίος αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στο Ηράκλειο, τα παράπονα των “καναρινιών” για τη διαιτησία, αλλά και τη συγγνώμη που του ζήτησε προσωπικά ο Μιχάλης Μπούσης για το περιστατικό μεταξύ Παπαδόπουλου-Κουτσοσπύρου.

«Είναι αλήθεια ότι καταθέσαμε αίτημα στην ΚΕΔ για ξένους διαιτητές. Αυτό έγινε αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Τα όσα έγιναν στο Ηράκλειο ήταν η αφορμή κι όχι η αιτία. Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς από λάθη των διαιτητών, θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη η βαθμολογική μας θέση. Το είχαμε καιρό στο μυαλό μας, αλλά τώρα δόθηκε ακόμα μία αφορμή για να το κάνουμε», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Κωστούλας, σχετικά με το αίτημα του Παναιτωλικού για ξένους διαιτητές.
«Δεν θα κάνω τον ψυχολόγο των διαιτητών»!

Για το αν θεωρεί ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι επηρεασμένοι, υποστηρίζει πως: «Εγώ βλέπω το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να κάνω τον ψυχολόγο. Κι από τα λάθη τους, που ήταν αρκετά σημαντικά, έχουμε χάσει βαθμούς.

Από εκεί και πέρα ναι, θεωρώ πως υπάρχει επηρεασμός των διαιτητών, αλλά απ' ό,τι φαίνεται υπάρχει κι έλλειψη ικανοτήτων σε πάρα πολλούς, κάτι που δεν ισχύει βέβαια για όλους. Αφού η ΚΕΔ δεν κατάφερε να τους κάνει καλύτερους και μέχρι να συμβεί αυτό, ζητάμε ξένους διαιτητές στα παιχνίδια μας.

Τι πάει να πει ότι θα μπαίνουν μόνο στα ντέρμπι; Η βαθμολογία των υπολοίπων δηλαδή δεν επηρεάζεται και από τα δικά μας παιχνίδια;».

Για την ευθύνη και των παραγόντων αναφορικά με την παρουσία των διαιτητών, επισημαίνει ότι: «Οι παράγοντες σίγουρα έπαιζαν ρόλο, αλλά αυτό νομίζω ότι συνέβαινε περισσότερο παλαιότερα. Και πάλι όμως, αυτό δεν αθωώνει τους διαιτητές για τα λάθη τους».
«Κανένα πρόβλημα με τον ΟΦΗ, με πήρε τηλέφωνο και ζήτησε συγνώμη ο Μπούσης»

Από τη συζήτησή μας δεν θα μπορούσε να λείψει και το επεισόδιο που στιγμάτισε το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ, όπου ο Νίκος Παπαδόπουλος χτύπησε στο πρόσωπο των γενικό αρχηγό των Αγρινιωτών, Χρήστο Κουτσοσπύρο.

«Είχαμε επικοινωνία με τη διοίκηση του ΟΦΗ και ζήτησαν συγγνώμη. Ο ίδιος ο κ.Μπούσης μου τη ζήτησε, ενώ κι ο Σαμαράς που ήταν μπροστά στο περιστατικό, είπε ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοια περιστατικά. Ο κ.Μπούσης μου είπε ότι θα φροντίσουμε να το ξεπεράσουμε. Με τον ΟΦΗ δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, η διοίκησή του απαρτίζεται από καινούργια μέλη που δεν θέλουν να εμπλέκονται σε τέτοια γεγονότα. Ο Παπαδόπουλος παρασύρθηκε και φέρθηκε έτσι».

-Τι εννοείτε ότι παρασύρθηκε;

-Φ.Κ.«Παρασύρθηκε από το μίσος του για τον Παναιτωλικό»!

-Γιατί το λέτε αυτό;

-Φ.Κ.«Έχω τους λόγους μου, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω».

Όσο για τη φετινή πορεία του Παναιτωλικού και τον στόχο της Ευρώπης: «Αν εμείς παίζουμε καλά και οι διαιτησίες είναι αυτές που πρέπει, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

sdna.gr

 

Διαβάστηκε 390 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.