Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:23 μμ
 
wm small
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 17:32

Πληρώνει τροφεία στον Διαγόρα για τον Μιχάι ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόφασή του, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ υποχρεώνει τον Παναιτωλικό να καταβάλει 23.166 ευρώ στον Διαγόρα, ως τροφεία για την απόκτηση του Ενέα Μιχάι.

Ένα αρκετά σημαντικό ποσό θα λάβει ο Διαγόρας Ρόδου από τον Παναιτωλικό, το οποίο με απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ έχει οριστεί στις 23.166 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα αυτά τα καναρίνια καλούνται να τα καταβάλουν ως τροφεία για την απόκτηση του Ενέα Μιχάι. Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται εδώ και χρόνια στο Αγρίνιο, όμως είχε ξεκινήσει την καριέρα του στον Διαγόρα. Η ομάδα της Ρόδου κυνήγησε την υπόθεση, με το Διαιτητικό Δικαστήριο τελικά να τη δικαιώνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ:
– Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 12-12-2018 προσφυγή του ερασιτεχνικού σωματείου με την επωνυμία ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ και την από 31-12-2018 πρόσθετη παρέμβαση της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Απορρίπτει κατά πλειοψηφία κατ΄ουσίαν την πρόσθετη παρέμβαση.
Δέχεται κατά πλειοψηφία εν μέρει την προσφυγή.

Υποχρεώνει την καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ να καταβάλει στο προσφεύγον – αιτούν αθλητικό σωματείο μέσω κατάθεσης στην ΕΠΟ, το ποσόν των είκοσι τριών χιλιάδων εκατόν εξήντα έξη (23.166) Ευρώ, έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση.

πηγή : sdna.gr

 

Διαβάστηκε 454 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.