Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 22:00

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Συνδέσμου Ε.Ν.Α. το Σάββατο 19-1-2019

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου από τον επιχειρηματικό χώρο, την περιφερειακή και δημοτική αρχή αλλά και απλούς πολίτες πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Νομού Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Ν.Α.). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κος Απόστολος Κατσιφάρας, η Αντιπεριφερειάρχες κα Χριστίνα Σταρακά και ο κος Γιάννης Λύτρας, ο Δήμαρχος Αγρινίου κος Γιώργος Παπαναστασίου, οι Αντιδήμαρχοι Μαρία Παπαγεωργίου και Ευθύμιος Γρίβας, η υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κα Ανθούλα Μακρή, η πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου κα Δήμητρα Αβράμπου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλ/νίας κος Παναγιώτης Τσιχριντζής, η κα Κική Παππά από την Ενωση Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, από την ΕΛΕΠΑΠ η κυρία Λαμπρινή Κολοβού-Λεχουρίτη και πολλοί άλλοι.

ena pita 2018 04

ena pita 2018 06

ena pita 2018 08

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ε.Ν.Α. κος Γεώργιος Τσιαβίκος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στους χορηγούς της εκδήλωσης οι οποίοι έλαβαν από ένα αναμνηστικό δώρο. Οι χορηγοί ήταν: Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Αγρινίου, το HOTEL TESORO Λευκάδα, τα Επιπλα ΔΡΙΒΑΣ, η εταιρεία ΜΟΝ-ΑΜΙ Α.Ε. Τα δώρα τα προσέφεραν αντίστοιχα οι: Απόστολος Κατσιφάρας, Γιώργος Παπαναστασίου, Παναγιώτης Τσιχριντζής και Χριστίνα Σταρακά απευθύνοντας και ένα σύντομο χαιρετισμό έκαστος. Στην συνέχεια ο πρόεδρος ευχαρίστησε δημόσια και τους υποστηρικτές της εκδήλωσης οι οποίοι ήταν: εταρεία ΟΙΚΟΖΥΜΙ, προσέφερε τις πίτες, η Ποτοποιεία Δυτικής Ελλάδος που προσέφερε τα τσιπουράκια, το ξενοδοχείο IONIAN BLUE στην Λευκάδα που προσέφερε τα δώρα της κλήρωσης και η εταιρεία RESETMEDIA IKE που προσέφερε τις εκτυπώσεις. Στην συνέχεια ο Αντιπρόεδρος κος Γεώργιος Σκαλιστής αναφέρθηκε αναλυτικά στις μέχρι τώρα δράσεις του Συνδέσμου με ταυτόχρονη προβολή φωτό και βίντεο. Βέβαια αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Πρόεδρος του συνδέσμου δεν παρέλειψε να πει και μερικά ανέκδοτα κατ’ απαίτηση του κοινού.

ena pita 2018 25

ena pita 2018 18

ena pita 2018 30

Ακολούθησε η βράβευση του Εργαστηρίου Προσωμείωσης Περιβαλοντολογικών Ζητημάτων του Τμήματος Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστημίου Πατρών που εδρεύει στο Αγρίνιο, για την καινοτόμο προσπάθεια κατασκευής ηλιακού ηλεκτρικού οχήματος και στην μετεξελιξή του σε όχημα για ΑΜΕΑ.

ena pita 2018 38

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την κοπή της πίτας και ακολούθησε το μουσικό μέρος όπου η Δήμητρα Καψάλη και ο Χρήστος Παντούλας έδωσαν ρέστα. Το κέφι και ο χορός συνεχίστηκαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ena pita 2018 39

Η Χρύσα Σπαή μίλησε με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου οι οποίοι δήλωσαν τα παρακάτω.

ena pita 2018 32

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ε.Ν.Α. κος Γιώργος Τσιαβίκος μας δήλωσε: « Ο σύνδεσμος ιδρύθηκε το 2015 και ο σκοπός του είναι με διάφορες στοχευμένες ενέργειες που κάνουμε να στηρίξουμε την τοπική οικονομία και εν γένει την τοπική κοινωνία. Είμαστε 120 μέλη και αυξανόμαστε σταθερά. Η αποψινή εκδήλωση της κοπής πίτας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας σε συμμετοχή όπως μπορείτε και εσεις να διαπιστώσετε. Αυτό σημαίνει ότι ο συνδεσμός μας έχει απήχηση στην κοινωνία, καθότι με τις στοχευμένες ενεργειές μας, κοινωνικού χαρακτήρος, όπως πχ με την ΕΛΕΠΑΠ, με το Πανεπιστήμιο και πολλές ακόμα ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει και μας υποστηρίζει. Το συνθημά μας είναι «Μαζί γινόμαστε ΕΝΑ» γιατί πιστεύουμε όταν είμαστε όλοι ενωμένοι, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να ακουστούμε παραπέρα. Βεβαίως είμαστε αποδέκτες προβλημάτων και πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις και να βοηθάμε τα μέλη μας. Η Περιφερειακή και Δημοτική αρχή είναι πάντα δίπλα μας και υποστηρίζει τις προσπαθειές μας. Πρέπει να τονίσουμε ότι εμείς θέλουμε συνέργειες με όλους τους φορείς. Ο Σύνδεσμος δεν έγινε για να αντικαταστήσει η να αντιπαρατεθεί σε κάποιον υφιστάμενο φορέα αλλά μαζί με αυτούς να συμβάλει τα μέγιστα για το καλό της κοινωνίας. Ο οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για να μάθει για τον Συνδεσμό ΕΝΑ, μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας http://en-a.gr όπου μπορεί και να γραφεί μέλος ή να επικοινωνήσει με εμένα στο τηλέφωνο 6942233666. Το μηνυμά μου για τον νέο έτος προς τους επιχειρηματίες είναι υπομονή, υπομονή υπομονή και ευελπιστούμε σε καλύτερες συνθήκες για τις επιχειρήσεις μας στο άμεσο μέλλον. Επίσης καλούμε τους επιχειρηματίες να γίνουν μέλη μας καθότι οσο περισσότεροι είμαστε τόσο πιο δυνατή φωνή έχουμε.»

ena pita 2018 34

Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ε.Ν.Α. κος Γιώργος Σκαλιστής μας δήλωσε: «Ο Σύνδεσμος μας ξεκίνησε πρίν τέσσερα χρόνια από μια ιδέα του προέδρου μας κου Γιώργου Τσιαβίκου, με στόχο να μαζέψει το υγιές επιχειρείν της πόλης, να δημιουργήσουμε δράσεις για την πόλη και να αλληυποστηριχθούμε για ένα καλύτερο αύριο. Ουσιαστικά η κρίση ήρθε και δημιούργησε τον Σύνδεσμο Ε.Ν.Α. Η συμμετοχή στην σημερινή μας εκδήλωση ήταν πολύ μεγάλη και μας ξάφνιασε ευχάριστα. Είχαμε ανταπόκριση από όλους τους φορείς και της πόλης και της περιφέρειας, αυτό δείχνει ότι εκτιμάται η προσπαθειά μας και βλέπουμε ότι μέρα με την μέρα ο συλλογός μας μεγαλώνει. Θέλουμε κόσμο μαζί μας, θέλουμε τους ανθρώπους με ανοικτούς ορίζοντες και δυνατούς επιχειρηματίες να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Μόνο όφελος θα έχουν. Εμείς δεν αντικαθιστούμε κάποιον άλλο φορέα πχ όπως το Επιμελητήριο το οποίο δεν το αφήνουμε αλλά το στηρίζουμε. Εμείς δημιιουργούμε ομάδες οι οποίες θα κάνουν πιο εύκολο τον ρόλο του επιμελητηρίου. Εμείς είμαστε ένας φορέας οποίος στηρίζεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία, το Επιμελητήριο ότι και να κάνει, τα χέρια του να είναι δεμένα από το Δημόσιο και γενικότερα από όλο αυτό το γραφειοκρατικό που ισχύει. Εύχομαι καλή χρονιά, υγεία και με όποιον τρόπο να βοηθήσουμε να πάει η Ελλάδα μας μπροστά.»

ena pita 2018 05

ena pita 2018 06

ena pita 2018 19

ena pita 2018 09

ena pita 2018 10

ena pita 2018 11

ena pita 2018 12

ena pita 2018 13

ena pita 2018 14

ena pita 2018 20

ena pita 2018 16

ena pita 2018 22

 ena pita 2018 24

ena pita 2018 40

ena pita 2018 41

ena pita 2018 42

ena pita 2018 43

Φωτογραφίες: Μαίρη Ζαπαντιώτη

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

 

Διαβάστηκε 4787 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 21:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033