Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:11 μμ
 
wm small
Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 17:52

ΟΦΗ - Παναιτωλικός 3-0 (Δηλώσεις προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Ντρέπομαι που ο Παπαδόπουλος έπεσε τόσο χαμηλά»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού εξαπέλυσε μύδρους κατά του κόουτς του ΟΦΗ

Μύδρους κατά του Νίκου Παπαδόπουλου εξαπέλυσε ο Τραϊνός Δέλλας, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του Ηρακλείου. «Αισθάνομαι πολλά αλλά δεν θέλω να τα εκφράσω. Υπήρξε ένα επεισόδιο στην φυσούνα με απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του ΟΦΗ που επιτέθηκε στον γενικό αρχηγό της ομάδας μας. Κατανοώ την πίεση ως ένα βαθμό όμως από αυτό το σημείο μέχρι να υπάρχουν βιαιοπραγίες από προπονητές υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πέσω τόσο χαμηλά και όποιος δεν μπορεί την πίεση, καλύτερα να αλλάξει επάγγελμα. Οι εικόνες μας γύρισαν πολύ πίσω και δεν τιμά την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ και τους ανθρώπους που έχει πίσω του, επειδή τους γνωρίζω καλά έναν προς έναν, ήταν μια απαράδεκτη ενέργεια. Μια συγνώμη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και κατανοώ την πίεση που υπάρχει και νιώθει κάποιος. Όμως από αυτό μέχρι να βιαιοπραγούμε, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ντρέπομαι που ο συνάδελφος μου έπεσε τόσο χαμηλά. Είμαστε νέοι άνθρωποι, πρέπει να δείξουμε μια διαφορετική συμπεριφορά όμως τέτοιες συμπεριφορές μας γυρίζουν πολύ πίσω. Είμαι υποχρεωμένος να την στηλιτεύσω για τον ρόλο που πρέπει να έχει ένας προπονητής. Κατά την άποψη μου δεν υπήρξε καμία πρόκληση. Ημουν εκεί το είδα. Ηταν και οι αξιωματούχοι του αγώνα που ήταν παρόντες, του διαιτητή, του παρατηρητή», είπε αρχικά ο κόουτς του Παναιτωλικού.

Ο οποίος για το ματς σχολίασε πως «ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ παθιασμένη ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Στο πρώτο 20λεπτο ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος, μας πίεσε αρκετά από στατικές φάσεις. Μας αποδιοργάνωσε το γκολ όμως μετά βρήκαμε τα πατήματα μας και σημείο – κλειδί είναι το χαμένο πέναλτι γιατί αν ισοφαρίζαμε θα ήταν άλλο παιχνίδι. Το παιχνίδι τελείωσε στο δεύτερο γκολ και στην αποβολή όπου δεν έχω εικόνα αλλά από τον παίκτη μου ενημερώθηκα ότι η μπάλα ήταν μέσα και οι διαιτητές πρέπει να είναι προσεκτικοί. Στην συνέχεια, ήρθε μοιραία η ήττα και μας χαλάει την εικόνα που είχαμε τον τελευταίο καιρό».

Παπαδόπουλος: «Ζητάω συγνώμη»

Ο κόουτς του ΟΦΗ θέλησε να κατευνάσει τα πνεύματα για τα όσα συνέβησαν στο σημερινό ματς

Συγνώμη για τα όσα έγιναν σήμερα στο «Γεντί Κουλέ» ζήτησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης. «Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον αντίπαλο και την ομάδα μου για ένα περιστατικό που συνέβη. Δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει εμένα και την ομάδα μου και ας προκλήθηκα από άνθρωπο του Παναιτωλικού.», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για το ματς. «Είναι σημαντική η νίκη όμως δεν υπάρχουν 'αν'. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και θα πρέπει να έχουμε το ίδιο καλές εμφανίσεις στην συνέχεια. Είχαμε ξεκάθαρο πλάνο από πίσω μας, την χαρακτηρίζει το καλό passing game και καθοριστικές στιγμές, πέραν της δικής μας εμφάνισης, ήταν η φάση του πέναλτι όπως και η αποβολή όπου αμέσως μετά ήρθε το δεύτερο γκολ. Για εμάς τελείωσε το παιχνίδι, έγινε ένα καλό ματς με καλό σκορ και με καλό ποδόσφαιρο όπως θέλουμε να παίζουμε ως ομάδα. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, ακόμα και στο 1-0 που μερικές φορές το άγχος που υπάρχει λόγω των τριών βαθμών, αναγκάζει τους παίκτες να γυρίσουν πίσω όμως το διαχειριστήκαμε άριστα. Τελείωσε το παιχνίδι, έχουμε ματς την Πέμπτη και σίγουρα μας δίνει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση για την συνέχεια σε μια δύσκολη χρονιά όπως γνωρίζαμε από την αρχή. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

Μετά σχολίασε πως «πιστεύω ότι και στο προηγούμενο παιχνίδι δεν ήμασταν κακοί. Σήμερα δεν είχαμε κενά διαστήματα στην απόδοση μας, πιέσαμε τους παίκτες να μην γυρίσουν πίσω γιατί αυτό το έχουμε κάνει ασυναίσθητα και το έχουμε πληρώσει. Για εμένα έχει να κάνει με την συγκέντρωση των παικτών και την αφοσίωση τους. Αυτό πήγε πολύ καλά σήμερα. Κάποια στιγμή πρέπει να πατήσουμε σε μια νίκη». Γιαν τον Ναμπί είπε ότι «είναι ένας παίκτης που τον είδατε και εσείς, δίνει ποιότητα, καλά χτυπήματα και όσο βρει καλύτερο ρυθμό και τρεξίματα θα μας βοηθήσει περισσότερο». Κλείνοντας αναφέρθηκε στα μεταγραφικά, λέγοντας πως «πλέον είναι θέμα της διοίκησης, έχουμε συζητήσει για το τι πρέπει να γίνει».

gazzeta.gr

 

Διαβάστηκε 683 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.