Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:10 μμ
 
wm small
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 18:24

Ναμπί και Μεγιάδο στην αποστολή του ΟΦΗ για Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην αποστολή του ΟΦΗ για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (20/15:00) κόντρα στον Παναιτωλικό συμπεριλήφθηκαν Ναμπί και Μεγιάδο.

Την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα της 17ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό ολοκλήρωσε το Σάββατο (19/1) ο ΟΦΗ.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου η οποία στοχεύει στην πρώτη της νίκη για το 2019, θα αγωνιστεί απέναντι στα «καναρίνια» δίχως τον τιμωρημένο Πλατέλλα, αλλά και τον Παπαστεριανό που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα στην διάθεση του τεχνικού των «ασπρόμαυρων» τέθηκαν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Αντίλ Ναμπί, αλλά και ο Μεγιάδο οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, με την τελική 18αδα να γίνεται γνωστή πριν από την σέντρα του ματς.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο κόουτς των Κρητικών έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου, την οποία και αποτελούν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Κοροβέσης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Νάστος, Οικονόμου, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Νέιρα, Σάσι, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Ναμπί, Βουό και Πέρσον.

Πηγή: sdna.gr

 

Διαβάστηκε 706 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.