Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:34 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 01:07

Κάλεσμα απο τον Εμπορικό Σύλλογο Αγρινίου "Ο Ερμής"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΓΡΙΝΙΟ:5-10-2015                                                                         

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:16736

ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι

Το άλυτο ασφαλιστικό, η νέα φοροκαταιγίδα, τα αβάσταχτα πάγια έξοδα, τα αυξανόμενα χρέη μας και τα συνεχόμενα λουκέτα, επιβάλλουν να βρεθούμε ξανά για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να συναποφασίσουμε τους τρόπους δράσης ενάντια στον αφανισμό μας.

Καλείστε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 6:30 μμ., στα γραφεία του Συλλόγου μας (Βλαχοπούλου 8) σε ευρεία σύσκεψη των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου.

                                                    

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ

Συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι έχει δοθεί παράταση ασφαλιστικής ικανότητας όσων έχουν κάνει χρήση του Ν. 4254/2014, έως 29-2-2016.

Χρήση του νόμου μπορούν να κάνουν όλοι όσοι οφείλουν στον ΟΑΕΕ από 1-1-2011 και μετά και ο μέσος όρος του συνολικού οικογενειακού φορολογητέου εισοδήματός τους για τα έτη 2011-2012-2013 δεν υπερβαίνει τα 12000 ευρώ.

Δικαίωμα ασφάλισης έχουν οι άμεσα ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ και τα προστατευόμενα μέλη τους.

Σε κάθε περίπτωση απευθυνθείτε στο τοπικό κατάστημα ΟΑΕΕ για διευκρινήσεις προσκομίζοντας το βιβλιάριο ασθένειας και τα εκκαθαριστικά 2012-2013-2014 για να ενημερωθείτε για το αν είστε δικαιούχοι του νόμου

 

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι από 1-1-2015 καταργήθηκε η υποχρεωτικότητα πληρωμής της συνδρομής στα Επιμελητήρια, υποχρεούνται όμως να την πληρώνουν όσοι κάνουν χρήση των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου (συμμετοχή σε εκθέσεις, προγράμματα, αίτηση βεβαίωσης μέλους, κλπ.).

Το κόστος  είναι 20 € για ατομικές επιχειρήσεις, 30 €  για Ο.Ε. και 100  € για Α.Ε.

Οι οφειλές έως 31-12-2014 εάν δεν πληρωθούν θα βεβαιωθούν ως χρέος στη Δ.Ο.Υ.

Όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου είναι υπόχρεοι εγγραφής στο ΓΕΜΗ με ετήσιο κόστος 30 €.

Επίσης για κάθε τροποποίηση στη Δ.Ο.Υ. το μέλος οφείλει να ενημερώνει το ΓΕΜΗ ηλεκτρονικά με κόστος 10 €.

Οι πληρωμές γίνονται στις τράπεζες.

  1. Με επιστολή του ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Αιτωλ/νίας PALSO, ζήτησε από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας να προτρέψει  τα μέλη του να μην κολλούν τα διαφημιστικά που αφορούν σε ιδιαίτερα μαθήματα στις βιτρίνες τους, γιατί έτσι βρίσκονται ανακόλουθοι με την ορθή πολιτική του κατά του παραεμπορίου, αλλά και διαφημίζουν ανθρώπους των οποίων ούτε το όνομα, ούτε τα προσόντα γνωρίζουν άρα, χωρίς καν να το συνειδητοποιούν, πιθανόν ωθούν τους πελάτες τους σε λάθος επιλογές. Από την άλλη πλευρά βλάπτουν έναν ολόκληρο κλάδο επαγγελματιών που καταβάλλει φόρους, ασφαλιστικές εισφορές, απασχολεί προσωπικό, λειτουργεί σε απόλυτη νομιμότητα και ουσιαστικά έχει τον ίδιο προσανατολισμό με αυτούς.

                                                                                  ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

 

Διαβάστηκε 2235 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.