Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:27 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 17:47

Περσεφόνη Πιστιόλη-Υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΙΝΑΛ: «Να αλλάξουμε το Σήμερα για να μπορέσουμε να ονειρευτούμε ένα καλύτερο Αύριο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία θα συμμετάσχει η Περσεφόνη Πιστιόλη.

Πρόκειται για μια νέα και θετική παρουσία στο  πολιτικό σκηνικό του τόπου καθώς για πρώτη φορά διεκδικεί το αξίωμα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του νομού. Μια γυναίκα εργαζόμενη, έγγαμη και μητέρα (δύο παιδιών) που επιδιώκει να προσφέρει στον τόπο που η ίδια ζει.

Η κυρία Πιστιόλη γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου όπου και παρέμεινε έως το τέλος των λυκειακών της σπουδών το 1997.

«Μεγάλωσα σε αγροτική οικογένεια του καθημερινού μόχθου. Η οικογένειά μου υπήρξε πιστός αγωνιστής της  δημοκρατικής  παράταξης από γενιά σε γενιά χωρίς ποτέ να επιδιώξει προσωπικά οφέλη αλλά πάντα μαχόμενη για το κοινωνικό σύνολο με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να γαλουχηθώ με δημοκρατικές αξίες και ιδεώδη», αναφέρει η ίδια όταν ερωτάται για τις ρίζες της.

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έκανε  ειδίκευση στην ειδική αγωγή και μιλώντας αγγλικά και γαλλικά.Από το 2002 εργάζεται επί συναπτά έτη στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης  δίνοντας καθημερινό αγώνα.

Πολιτικοποιημένη  στα φοιτητικά της χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος  της ΠΑΣΠ . «Με πάθος προασπίστηκα τα δικαιώματα  της νεολαίας μας για καλύτερες συνθήκες μάθησης αλλά και ισχυρά κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα» θυμάται.

Δεν έμεινε αδρανής στη συνέχεια ορμώμενη από τις αγωνίες της για τον τόπο της. Στις δημοτικές εκλογές του 2010  ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος για την Ιερή πόλη του Μεσολογγίου. Τη  διετία 2012-2014  διετέλεσε μέλος του Δ.Σ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου.

Αιτιολογώντας την απόφαση της να διεκδικήσει την εκπροσώπηση των συμπατριωτών της αναφέρει:  «η διαρκής ενασχόληση με τα κοινά και κυρίως η μάχη για τη βελτίωση των δύσκολων συνθηκών  της καθημερινότητας των πολιτών υπήρξε  πάντοτε πρωταρχικός μου στόχος. Ο νομός μας είναι ένας απ’ τους πιο ευλογημένους και όμορφους, παράλληλα όμως τόσο παραμελημένους με τα προβλήματα τα τελευταία χρόνια να διογκώνονται δραματικά.    Γι΄αυτό το λόγο αποφάσισα να κατέλθω στον εθνικό πολιτικό  στίβο και να διεκδικήσω ως ένας από εσάς ένα καλύτερο Αύριο για Όλους:  για τους Νέους ,τους ανέργους, τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τα πονεμένα γηρατειά,  τα καθημαγμένα Ελληνικά νοικοκυριά. Εχουμε ανάγκη οι ληστρικά φορολογούμενοι Έλληνες εδώ και τώρα από δικαιώματα και ανύπαρκτες πια κοινωνικά δομές, όπως η Υγεία, η ασφάλεια, η Παιδεία ίση και δωρεάν προς όλους, την υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και των συμφερόντων μας αλλά και την αναζωογόνηση της οικονομίας με πραγματική ανάπτυξη και όχι με φαιδρές υποσχέσεις«.

Το μήνυμα της είναι το εξής: «Έχοντας, λοιπόν, πλήρη συναίσθηση των δύσκολων συγκυριών που βιώνουμε όλοι, ζητώ την ψήφο σας, ώστε ΜΑΖΙ  ν’ Αλλάξουμε το Σήμερα για να μπορέσουμε ξανά να ονειρευτούμε ένα  καλύτερο Αύριο».

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 833 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/