Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:28 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 19:29

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας στην Αθήνα για το κλείσιμο της Εθνικής Τράπεζας του Αστακού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών  διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας για  την απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να διακόψει τις εργασίες του καταστήματος που έδρευε στον Αστακό. Η ανακοίνωση:   

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών πιστός στην εξαγγελία του για διαρκή ενημέρωση και κινητοποίηση των Αστακιωτών, αλλά και όλων των συμπολιτών μας του Δήμου Ξηρόμερου, για το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την απόφαση της Διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να διακόψει τις εργασίες του το κατάστημα που έδρευε στην έδρα του Δήμου Ξηρομέρου, τον Αστακό και με δεδομένο τα μεγάλα προβλήματα που θα παρουσιαστούν όχι μόνο στους δημότες του Αστακού αλλά σε όλους τους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18.30μμ, στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης της Στοάς του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου, Αθήνα…..
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να παρευρεθείτε, να ενημερωθείτε και να τοποθετηθείτε πάνω στο μείζον αυτό θέμα και να υπογράψουμε ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας, ως πρώτη αντίδραση στην απόφαση αυτή, το οποίο θα το καταθέσουμε στην Εθνική Τράπεζα.
Έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν όλοι οι Βουλευτές του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καθώς και οι π. Βουλευτές και πολιτευτές του Νομού, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, από τους οποίους θα ζητήσουμε να δεσμευτούν, μαζί με όλους εσάς που θα παρευρεθείτε, ότι θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτή την απρόσμενη, ακατανόητη, δυσάρεστη αλλά οικονομικά και αναπτυξιακά καταστροφική για τον Δήμο μας απόφαση της Διοίκησης της ΕΤΕ.

http://xiromeronews.blogspot.com 

 

Διαβάστηκε 572 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.