Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:27 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 19:26

Προσφορά αγάπης από τον «Σκοπό Ζωής» στο 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο – Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Διευθυντής του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, Νικόλαος Δεληγιάννης  εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον «Σκοπό Ζωής» για την προσφορά αγάπης προς το σχολείο.

«Με την πράξη αυτή αποδεικνύουν την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους στις ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 1ου Ειδικού Νηπιαγωγείου και του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το Σκοπό Ζωής (Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρία) για την προσφορά αγάπης στους μαθητές μας, αφού μας διέθεσε το ποσό των εξακοσίων είκοσι εννέα ευρώ και επτά λεπτών από τα έσοδα της Χριστουγεννιάτικης έκθεσης με δημιουργίες εθελοντών του.

Με την πράξη αυτή, αποδεικνύουν την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους στις ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και στηρίζουν τον αγώνα μας για ισότιμη συμμετοχή και αποδοχή .

Τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και δύναμη να συνεχίσουν την προσπάθεια αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά το Δήμο Αγρινίου και ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κυρία Μαρία Παπαγεωργίου για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής της έκθεσης στη Παλιά Δημοτική Αγορά.

*φωτογραφία από το bazaar του «Σκοπού Ζωής» στο Αγρίνιο

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 409 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.