Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:32 μμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 23:33

Η Μαρία Λόη από τη Ναύπακτο αποθεώνει την ελληνική κουζίνα στην αμερικάνικη t.v. (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή της Αμερικής εμφανίστηκε η Μαρία Λόη δίνοντας συμβουλές για υγιεινή ελληνική διατροφή! 

«Ο ελληνικός τρόπος είναι πάντα ο καλύτερος τρόπος» έγραψε στην σελίδα της όπου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το βίντεο με την εμφάνιση της στην εκπομπή. Η Ελληνίδα σεφ βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή από Live With Kelly & Ryan για να δείξει στον αμερικανικό κοινό τις «αντικαταστάσεις» που θα κάνουν τη διατροφή τους πιο υγιεινή και… αυθεντικά ελληνική.

Η Μαρία Λόη που διαθέτει δικό της εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, το Loi’s Restaurant, μύησε τους παρουσιαστές στους θησαυρούς της Ελλάδας.

Ξεκινώντας από την λιπαρή ουσία, η Μαρία Λόη συνέστησε στους Αμερικανούς να πουν όχι στο βούτυρο. Αντ’ αυτού προτείνει το αγνό παρθένο ελαιόλαδο. Έδειξε μάλιστα στους παρουσιαστές ένα «μυστικό» για να αναγνωρίσουν το ποιοτικό λάδι, τρίβοντας μικρή ποσότητα ανάμεσα στις παλάμες τους. Επίσης πρότεινε την αντικατάσταση της ζάχαρης με φυσικό, θρεπτικό μέλι. Και εδώ, η σεφ έχει ένα απλό και γρήγορο τρικ για να εντοπίσει κανείς το καλό, ανόθευτο μέλι.

sinidisi.gr

 

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1859 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.