Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:31 μμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 21:31

Με απουσίες η προπόνηση του ΟΦΗ – Εκτίει με Παναιτωλικό ο Πλατέλλας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο γυμναστήριο, ένεκα των καιρικών συνθηκών και με απουσίες προπονήθηκε την Τρίτη (15/01) ο ΟΦΗ, καθώς οι Γιαννούλης, Στρέζος, Ντίνας, Σασί και Παπαστεριανός έκαναν ατομικό και θεραπεία.

Το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προπόνηση των «μελανόλευκων», που ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Το ιατρικό δελτίο του Νίκου Παπαδόπουλου είναι για άλλη μια φορά γεμάτο, αφού ο Γιαννούλης έκανε ατομικό εξαιτίας ενός σφιξίματος στον δικέφαλο, όπως και ο Ντίνας λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Η κατάστασή τους θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Εκτός ομαδικού προγράμματος έμεινε και ο Στρέζος, με την κατάστασή του πάντως να μην εμπνέει ανησυχία.

Ατομικό συνέχισε και ο Σάσι, λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στη μέση, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (20/01, 15:00). Από την πλευρά του ο Παπαστεριανός έκανε θεραπεία.
Εξάλλου για την αναμέτρηση στο Γεντί Κουλέ με τους Αγρινιώτες δεν υπολογίζεται ο Βαγγέλης Πλατέλλας, που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 415 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.