Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:16 μμ
 
wm small
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 17:53

Παναιτωλικός: Στα… αποδυτήρια οι νέοι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγες μέρες μετράνε στο Αγρίνιο τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναιτωλικού. Η πρώτη φουρνιά (Αμαράλ – Γκούγκα) έκανε ήδη ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα, μιας και ο Δέλλας τους έριξε αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο τρίτος της παρέας (Μπαΐροβιτς) είδε τον αγώνα απ’ την κερκίδα και την επόμενη υπέγραψε συμβόλαιο. Και οι τρεις συμμετέχουν στις προπονήσεις και λογικά θα είναι στην αποστολή του επόμενου αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Όμως, η πρώτη τους εμφάνιση στο «κλουβί» θα καθυστερήσει λίγο ακόμα, αφού ο Παναιτωλικός θα είναι γηπεδούχος στις 26 Ιανουαρίου, όταν θα υποδεχτεί την Ξάνθη. Θα έχουν μεσολαβήσει 47 ημέρες από τον προηγούμενο αγώνα μπροστά στο κοινό του, που ήταν με τον Απόλλωνα στις 10 Δεκεμβρίου στο Αγρίνιο.

Πάντως οι τρεις νέοι μπήκαν στα άδυτα του γηπέδου, έστω και… ηλεκτρονικά. Στο site της ΠΑΕ έχουν αναρτηθεί οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους με φόντο τα αποδυτήρια. Όπως και όλων των παικτών βέβαια…

http://www.agrinio-sports.gr/wordpress/wp-content/uploads/2019/01/baj.jpg

http://www.agrinio-sports.gr/wordpress/wp-content/uploads/2019/01/amar.jpg

http://www.agrinio-sports.gr/wordpress/wp-content/uploads/2019/01/gug.jpg

agrinio-sports.gr

 

Διαβάστηκε 542 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.