Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 18:26

Πρόσκληση ενδιαφέροντος στην Ελληνική Αστυνομία για ένταξη στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ένωσή μας χαιρετίζει την απόφαση υπογραφής σχετικής πρόσκλησης ένταξης της Ελληνικής Αστυνομίας στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ «Δυτική Ελλάδα 2014 -2020″ από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, από το οποίο θα καταστεί δυνατή η άντληση ποσού 2.000.000 Ευρώ, για τον εφοδιασμό των αστυνομικών υπηρεσιών της περιφέρειας μας με οχήματα και λοιπό υλικοτεχνικό εξοπλισμό, προκειμένου να ενισχυθεί η ασφάλεια των μετακινήσεων στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειάς μας.

Η παραπάνω εξέλιξη αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της αναγνώρισης από την Πολιτεία της συνεχούς προσφοράς του Σώματος προς την κοινωνία και έρχεται να καλύψει μέρος των σοβαρών ελλείψεων που παρουσιάζουν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες σε οχήματα και μέσα, λόγω της συνεχούς μειωμένης χρηματοδότησης από τους εθνικούς πόρους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τόσο τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα, όσο και τον Αρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, ο οποίος με την προσωπική του παρέμβαση κατά την πρόσφατη επίσκεψή του, συνέβαλε στον διπλασιασμό του χρηματικού ποσού που είχε αρχικά προβλεφθεί για την Ελληνική Αστυνομία από το παραπάνω πρόγραμμα. Τέλος αναμένουμε την ένταξη της Ελληνικής Αστυνομίας ως φορέα υλοποίησης και στην έτερη δράση του εν λόγω επιχειρησιακού προγράμματος ΕΣΠΑ που αφορά την προστασία του Περιβάλλοντος, όπως έχει ήδη γίνει στο σύνολο σχεδόν των  Περιφερειών  της Χώρας, ώστε να επωφεληθούν και άλλες αστυνομικές υπηρεσίες, πλην αυτών της τροχαίας.

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 404 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.