Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 21:07

Γλέντι μέχρι πρωίας στο Αγρίνιο από τον Σύλλογο Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο γλέντι στα «χειμαδιά» του Συλλόγου Αγραφιωτών Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας σε γνωστό κέντρο διασκέδαση στο Αγρίνιο.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με ζωντανή μουσική. Στο τραγούδι η Γιώτα Γρίβα, ο Βασίλης Σερμπέζης και ο Γιάννης Γκόβαρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Στους δύσκολους καιρούς που περνάει ο τόπος μας κρατάμε την παράδοση των προγόνων μας ψηλά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουνε οι νέοι.

Ευχαριστούμε την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας και τα δημοτικά συμβούλια Αγράφων και Δήμου Αγρινίου που παρευρέθησαν σχεδόν σύσσωμα, τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, καθώς επίσης τους χορηγούς μας, και τους Σαρακατσαναίους της τοπικής κοινωνίας για την στήριξη που μας παρέχουν σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου.
«Και του χρόνου στο μετρό» που λέγανε και οι δικοί μας!

Υ.Γ. ένα μεγάλο συγνώμη σε όσους ήθελαν να παρευρεθούν αλλά λόγω πληρότητας δεν υπήρξε η δυνατότητα».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

ΦωτόΠαραβατός

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 1099 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.