Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:06 πμ
 
wm small
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 22:07

Ημερίδα στο Παπαστράτειο Μέγαρο με θέμα: «Αιτωλία η Γη των Προγόνων μας – Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ροταριανός Όμιλος Αγρινίου, με την ευκαιρία του εορτασμού της 64ης Επετείου από την ίδρυσή του, διοργάνωσε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα, ημερίδα στο Παπαστράτειο Μέγαρο, με θέμα «Αιτωλία, η Γη των Προγόνων μας – Παρελθόν – Παρόν – Μέλλον».

Στην ημερίδα συμμετείχε τιμητικά η Εταιρεία Φίλων Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου και ομιλητές ήταν ο Αρχαιολόγος και Προϊσταμένη της ΕΦΑ Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας Δρ. Ολυμπία Βιτάτου, η Αρχαιολόγος και Προϊσταμένη του τμήματος Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιολογικών Χώρων και Μουσείων της ΕΦΑ Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας Δρ. Φωτεινή Σαράντη, οι Αρχαιολόγοι της ΕΦΑ Αιτωλοακαρνανίας – Λευκάδας Δρ. Βασιλική Τσαντήλα και Γιώργος Σταμάτης, ο Αρχιτέκτονας και πρώην στέλεχος του Υπουργείου Πολιτισμού αναστηλωτής Ι.Μ. Προδρόμου Ανάληψης Θέρμου, Πρόεδρος Εταιρείας Φίλων Μουσείου και Αρχαιολογικού χώρου Θέρμου Αντώνης Βασιλόπουλος και ο Καθηγητής Οικονομικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Πατρών Βασίλης Πατρώνης.

Το κλείσιμο της ημερίδα έκανε ο Νίκος Σουμέλης με «Σκέψεις για το μέλλον».

Την ημερίδα συντόνισε ο Δρ. Λάζαρος Κολώνας, Επίτιμος Γεν. Διευθυντής Αρχαιοτήτων.

rotarianoi (1)

rotarianoi (2)

rotarianoi (3)

rotarianoi (4)

rotarianoi (5)

rotarianoi (6)

rotarianoi (7)

rotarianoi (8)

rotarianoi (9)

sinidisi.gr

 

Διαβάστηκε 485 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.